Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste bună pentru Farul lui Gică Hagi: Sheriff nu e o echipă de speriat! ”I-am văzut! Nu se cunosc între ei” | EXCLUSIV

Veste bună pentru Farul lui Gică Hagi: Sheriff nu e o echipă de speriat! ”I-am văzut! Nu se cunosc între ei”  | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că Sheriff nu este o echipă de speriat, iar Farul o poate elimina în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Mihai Stoica a recunoscut că a analizat câteva partide ale celor de la Sheriff din pregătire, pentru a urmări anumiţi jucători.

Mihai Stoica, neimpresionat de Sheriff Tiraspol: ”Nici nu se cunosc între ei”

Cel mai probabil, este vorba de unul dintre fundaşii centrali ai moldovenilor. Cel mai probabil este vorba despre bosniacul Stjepan Radeljic, despre care mass-media din România a mai scris.

Oficialul FCSB-ului este sigur că Farul va trece de Sheriff şi se va califica în faza următoare a competiţiei.

  • Dacă va trece de Sheriff, cel mai probabil, Farul va întâlni campioana Israelului, Maccabi Haifa.

Farul trece de primul tur. Da, i-am văzut. Nu se cunosc dintre ei. Au rămas patru jucători din trupa veche. Au venit alţi 10 jucători.

M-am mai uitat eu după nişte jucători. Patru jucători au rămas din lotul de anul trecut, când o eliminau pe Partizan. Patru din tot lotul”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Jucătorii aduşi de Sheriff Tiraspol în această vară:

David Ankeye (Hammam Souse - Tunisai), Luvannor (Ceara), Konstantinos Apostolakis (Panetolikos), Joao Paulo (Feirense), Cedric Ngah (Sfântu Gheorghe), Cristian Tovar (Pasto), Jeromi Mbekeli (Beveren), Victor Straistari (Sfântu Gheorhge), Adamou Djibo (Nigelec), Vinicius Paiva (Vasco da Gama), Didier Bueno (Independiente Medellin), Peter Ademo (Dainava).

Au plecat de la Sheriff: 

Serafim Cojocari (Unirea Slobozia), Dumitru Celeadnic (Poli Iaşi), Stefanos Evangelou (NK Osijek), Renan Guedes (Osijek), Patrick Kpozo (Banic), Michail Lopez - liber, iar Abodul Tapsoba, Mohamed Diop, Origbaajo Ismaila şi Bubacarr Tambedou - s-au întors la cluburile de care aparţineau.

Afla mai multe despre: mihai stoicasherifffarul 

viewscnt
Articole similare