Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste rea pentru Dennis Man. Aflat în vârf de formă, internaţionalul român s-a accidentat: ”A fost adăugat pe această listă”

Veste rea pentru Dennis Man. Aflat în vârf de formă, internaţionalul român s-a accidentat: ”A fost adăugat pe această listă”

Stranieri

Comentarii

Dennis Man se afla în unul dintre cele mai bune momente ale sale de când a ajuns la Parma. Internaţionalul român avea evoluţii bune, apreciate de antrenor şi de fani, dar a primit o veste groaznică. S-a accidentat şi va lipsi o perioadă de timp.

Dennis Man era unul dintre jucătorii decisivi de la Parma în acest sezon. Jucătorul de bandă marcase trei goluri în opt etape în liga a doua din Italia.

Veste rea pentru Dennis Man. Internaţionalul român s-a accidentat

Totuşi, Man s-a alăturat lui Mihăilă pe lista de accidentaţi, astfel că va sta departe de teren în perioada următoare.

În cadrul conferinţei de presă premergătoare jocului cu Reggina, Fabio Pecchia, antrenorul Parmei, a anunţat că Man a devenit indisponibil din cauza unei accidentări la coapsa dreaptă.

”Accidentări? Îmi pare rău, dar trebuie să ne apropiem de meci gândindu-ne cine va intra pe teren. Şi cei care trebuie să facă un pas şi să performeze la standardele noastre, sunt sigur, vor intrape teren şi vor realiza ceea ce le cerem.

Cei care au fost accidentaţi nu pot fi recuperaţi în timp util, iar Man a fost adăugat acum pe această listă”, a declarat tehnicianul de 49 de ani.

Celălalt român de la Parma, Valentin Mihăilă (22 de ani), este, de asemenea, indisponibil de mai mult timp tot din cauza unei accidentări.

Parma este pe locul 7 în Serie B, cu 13 puncte acumulate în opt etape.

Afla mai multe despre: dennis manparma 

viewscnt
Articole similare