Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veste tristă pentru fanii tenisului. Novak Djokovic a anunţat că nu va participa la US Open

Veste tristă pentru fanii tenisului. Novak Djokovic a anunţat că nu va participa la US Open

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic a anunţat că nu va participa la turneul din acest an de la US Open.

Novak Djokovic nu va participa la US Open

Novak Djokovic a făcut anunţul pe reţelele de socializare. Motivul pentru care sârbul nu va lua parte la ediţia din acest a turneului de Grand Slam de la US Open este dat de faptul că nu este vaccinat anti-Covid.

Persoanele care nu şi-au făcut acest tip de vaccin nu au voie pe teritoriul Statelor Unite. Demersurile încercate de aceste pentru a obţine o viză specială nu au avut succes.

În SUA nu mai este obligatorie prezentarea unui test covid cu rezultat negativ de către călătorii vaccinaţi care vor să intre în ţară. Însă ei trebuie să prezinte un certificat de vaccinare care să dovedească faptul că au fost vaccinaţi cu schemă completă.

Astfel, Novak Djokovic, nevaccinat, a anunţat în urmă cu puţin timp că nu va participa la US Open, situaţie cu care s-a înfruntat şi la Australian Open.

”Din păcate, nu voi putea călători la New York pentru US Open de această dată. Mulţumesc #FamilieiNole pentru toate mesajele de afecţiune şi de sprijin.

Mult noroc colegilor mei! Mă voi menţine într-o formă bună şi o stare bună de spirit şi aştept şansa de a concura din nou. Ne vedem curând, lume a tenisului!”, a scris Djokovic pe contul personal de Twitter.

Novak Djokovic are trei trofee în palmares câştigate la Grand Slam-ul de la US Open: 2011, 2015 şi 2018.

Afla mai multe despre: novak djokovicus open 

viewscnt
Articole similare