Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Veşti proaste pentru Dinamo! Andrei Nicolescu a ratat încă un transfer prin care spera să salveze clubul de la retrogradare

Veşti proaste pentru Dinamo! Andrei Nicolescu a ratat încă un transfer prin care spera să salveze clubul de la retrogradare
Comentarii

Dinamo a ratat o ţintă importantă în această perioadă de transferuri.

Veşti proaste pentru Dinamo în campania de mercato! Andrei Nicolescu a ratat încă un transfer

Clubul dinamovist l-a dorit pe Jefte Betancor, fostul atacant de la CFR Cluj, însă spaniolul a preferat să aleagă o altă destinaţie. Jucătorul în vârstă de 30 de ani a semnat cu Panserraikos FC, locul 11 în prima ligă a Greciei.

Jefte s-a aflat pe lista celor de la Dinamo, dar un eventual transfer ar fi fost extrem de complicat din cauza unei clauze pe care o avea ibericul în fostul său contract cu cei de la CFR Cluj.

Dacă şi-ar fi dorit să joace la un alt club din România, atunci ar fi trebuit să le plătească ardelenilor o sumă exorbitantă: 100.000 de euro. Mutarea era greu de realizat, mai ales că formaţia din Ştefan cel Mare este foarte atentă la cum îşi gestionează bugetul.

Ronaldo Deaconu, dorit şi el de Dinamo

”Eu, la Dinamo? Dinamo este şi va rămâne în sufletul meu, sunt suporterul lor. Chiar dacă unii oameni din fotbal îmi spun că nu este bine să declar asta, sunt asumat, sunt conştient că este posibil să-mi închidă uşi la unele cluburi din România.

Nu ştiu ce să zic despre transfer, Dinamo negociază deja cu doi mijlocaşi ofensivi de picior stâng. Nu am mai văzut la nicio echipă să fie 3 astfel de jucători, cred că i-aş încurca.”, a declarat Ronaldo Deaconu pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: dinamojefteandrei nicolescu 

viewscnt
Articole similare