Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vezi biletul zilei pentru sferturile de finală ale Europa League şi Conference League

Vezi biletul zilei pentru sferturile de finală ale Europa League şi Conference League

Pariuri sportive

Comentarii

Se apropie meciurile din prima manşă a „sferturilor” Europa League şi Conference League. Va fi spectacol, pentru că au rămas în cursă nume mari precum AS Roma, Juventus, Manchester United sau FC Sevilia, „specialista” celei de-a doua competiţii europene intercluburi.

Încărcătura emoţională nu este atât de importantă pentru noi, întrucât în lupta pentru cele două trofee nu mai este implicat niciun fotbalist român, dar un bilet la pariuri online face totul mai interesant, aşa că specialiştii noştri v-au pregătit un bilet cu selecţii din manşa tur a cupelor europene, care va avea loc joi, în data de 13 aprilie.

Dar, mai întâi, iată programul complet al turului sferturilor de finală:

Europa League

  • Feyenoord vs AS Roma (ora 19:45)
  • Bayer Leverkusen vs Union Saint-Gilloise (ora 22:00)
  • Juventus vs Sporting Lisabona (ora 22:00)
  • Manchester United vs FC Sevilla (ora 22:00)

Conference League

  • Anderlecht vs AZ Alkmaar (ora 19:45)
  • FC Basel vs Nice (ora 22:00)
  • Gent vs West Ham United (ora 22:00)
  • Lech Poznan vs Fiorentina (ora 22:00)

Biletul zilei pe care specialiştii noştri îl propun pentru întâlnirile din data de 14 aprilie este următorul:

Juventus vs Sporting Lisabona: Sporting +0.75 (Handicap Asiatic) @ 1.73

Sporting Lisabona este echipa care e eliminat-o în faza precedentă pe Arsenal, pe  atunci favorita principală la cucerirea trofeului Europa League. După 2-2 pe teren propriu, portughezii nu au pierdut în Anglia, calificându-se după loviturile de departajare. Au un sezon european foarte bun şi pot pleca neînvinşi şi de pe stadionul lui Juventus. La rândul ei, echipa italiană nu a impresionat acasă în această competiţie: 1-0 cu Freiburg şi 1-1 cu Nantes.

Bayern Leverkusen vs Union Saint-Gilloise: 1 @ 1.58

Bayer Leverkusen vine după şase victorii consecutive, dintre care atrage atenţia succesul contra lui Bayern Munchen, cu 2-1, pe teren propriu. Acest succes a fost urmat de altul, cu 3-0, într-o deplasare foarte grea (contra lui Schalke 04). Fanii „aspirinelor” nici nu concep alt rezultat decât victoria unei echipe care nu se numără printre „granzii” Belgiei. Totuşi, Union Saint-Gilloise a trecut în faza anterioară de Union Berlin, revelaţia Bundesligii. Aşadar, elevii lui Xabi Alonso trebuie să fie precauţi.

Lech Poznan vs Fiorentina: 2 @ 1.93

Lech Poznan a reuşit performanţa de a se califica în sferturile de finală ale Conference League, dar, în mod normal, drumul polonezilor se va opri aici. Ei au ajuns în această fază trecând de Bogo/Glimt şi de Djugarden, însă Fiorentina este o adversară de cu totul alt calibru. Reprezentanta Italiei are opt victorii consecutive în această competiţie şi numai succese în ultimele opt partide consecutive în toate competiţiile. „Viola” vine după 1-0 pe terenul lui Inter Milano, un rezultat care reprezintă o adevărată infuzie de moral (dacă mai era nevoie).

Gent vs West Ham: Peste 1 gol Gent @ 1.93

Gent a marcat minim trei goluri în ultimele patru partide în toate competiţiile: 5-0 în deplasare cu Seraing, 3-0 acasă cu Eupen, 4-1 în deplasare cu Basaksehir, 6-2 în deplasare cu Zulte. De cealaltă parte, în ultima lună, West Ham United a primit 4 goluri de la Brighton şi 3 de la Manchester United. Formaţia belgiană are un stil foarte ofensiv, în special pe teren propriu, aşadar ar trebui să asistăm la un „iureş” încă din start. Dacă nu va reuşi să înscrie minim două goluri acasă, Gent are şanse mici de calificare.

Este interesant de văzut şi meciul dintre Anderlecht (echipa care a întâlnit-o în faza grupelor pe FCSB) şi AZ Alkmaar (care a trecut în „optimi” de Lazio, formaţia care o eliminase pe CFR Cluj).

Afla mai multe despre: europa league 

viewscnt
Articole similare