Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vicecăpitanul Rapidului se gândeşte la retragere: ”Am ajuns cel mai bătrân din lot”. Visul giuleştenilor: ”Vrem să prindem cupele europene” | EXCLUSIV

Vicecăpitanul Rapidului se gândeşte la retragere: ”Am ajuns cel mai bătrân din lot”. Visul giuleştenilor: ”Vrem să prindem cupele europene” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Alexandru Dandea se gândeşte la retragerea din activitate, dar vrea să o ajute pe Rapid să prindă cupele europene mai întâi.

Alexandru Dandea a pus umărul la revenirea Rapidului în prima divizie şi a purtat banderola de multe ori pe parcursul carierei sale la formaţia giuleşteană, fiind vicecăpitan după întoarcerea lui Săpunaru.

Venit la echipa lui Mihai Iosif în octombrie 2020, fundaşul central a însumat 39 de apariţii pentru Rapid, marcând două goluri.

Odată cu promovarea în prima ligă şi venirea lui Dragoş Grigore, Dandea şi-a pierdut locul de titular, dar a mai prins destul minute din pricina accidentărilor şi suspendărilor.

Totuşi, având în vedere că va împlini 34 de ani e 23 ianuarie, veteranul Rapidului se gândeşte la retragere, dar mai are câteva obiective la Rapid înainte.

Mândru că a putut să îşi îndeplinească un ”vis din copilărie”, purtând banderola de căpitan şi marcând pentru Rapid, Dandea îşi mai propune să ajungă cu echipa în play-off.

Mai mult, dacă vor prinde un loc printre primele şase, giuleştenii îşi propun să se claseze şi pe un loc ce duce în cupele europene.

Vicecăpitanul Rapidului se gândeşte la retragere

Ne-am îndeplinit obiectivele şi suntem bine până acum. La începutul campionatului nu prea am avut parte de transferuri şi ne gândeam că o sa fie un dezon dificil, dar pe parcurs au venit jucători de valoare şi asta s-a văzut.

O să mai vină câţiva jucători, că avem nevoie şi cu siguranţă prindem play-off-ul şi, de ce nu, cupele europene.

Am reuşit să îmi îndeplinesc un vis din copilărie, să joc la Rapid, să marchez şi să fiu căpitan.

La noi este aşa, ba tineri, ba prea bătrâni, sper să vină jucători buni. Când mergeam la meci în autocar chiar am zis <<am ajuns cel mai bătrân din lot>>.

Sper să termin sezonul acesta la Rapid şi văd din vară dacă mai continui sau pun ghetele in cui”, a declarat Alexandru Dandea, pentru Telekom Sport.

Un singur trofeu are Alexandru Dandea în palmares, campionatul, câştigat alături de Astra Giurgiu în 2016.

Afla mai multe despre: alexandru dandea 

viewscnt
Articole similare