You are here:

”Viciere de rezultat”. Mihai Stoica, discurs tăios: ”Bellingham trebuia eliminat. A simulat clar. A fost execrabil”

”Viciere de rezultat”. Mihai Stoica, discurs tăios: ”Bellingham trebuia eliminat. A simulat clar. A fost execrabil”

EURO

Comentarii

Jude Bellingham (21 de ani) a fost eroul naţionalei Angliei în primele 90 de minute ale optimii cu Slovacia, dar a riscat să fie eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Anglia a fost la un pas să fie eliminată de Slovacia de la EURO 2024. Fosta adversară a României din grupe a condus cu 1-0 după golul marcat de Schranz (25), dar Bellingham a egalat în prelungirile meciului (90+5).

A fost nevoie de încă de 30 de minute suplimentare pentru a se decide o câştigătoare, iar aceasta a fost finalista de la ediţia trecută. Kane a trimis-o pe Anglia în sferturi cu golul marcat în minutul 91.

Mihai Stoica l-a ”împachetat” pe Bellingham, după Anglia - Slovacia 2-1: ”Nu există simulare mai clară”

Dar deznodământul ar fi trebuit să fie altfel. Mihai Stoica şi-a expus opinia cu privire la cele întâmplate pe Veltins Arena şi a subliniat faptul că Jude Bellingham ar fi trebuit să vadă cartonaşul galben pentru simulare.

Ar fi fost al doilea pentru jucătorul englez, ceea ce ar fi dus, automat, la eliminarea sa din meci.

”Două momente au fost decisive pentru calificarea Angliei, în afară de golul lui Bellingham. Unul a fost faptul că Schranz nu a căzut la faza golului şi era posibil ca Guehi să vadă al doilea cartonaş galben şi să rămână în 10.

În opinia mea, a fost o viciere de rezultat. Bellingham trebuia eliminat. Trebuia să primească al doilea cartonaş galben. A simulat clar în careu. Nu există simulare mai clară. Am auzit comentariu că n-a cerut. Păi nu trebuie să ceri. În momentul în care ceri, e automat.

Bellingham a fost nu tăcut, ci execrabil tot meciul, dar care a avut o execuţie formidabilă. Şi numai slovac să nu fii acum. Să te gândeşti cât de aproape ai fost de o asemenea performanţă, să scoţi Anglia fără ca ea să fi avut vreo ocazie mare”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Anglia va juca în sferturile de finală contra Elveţiei, în timp ce Slovacia a părăsit competiţia din Germania, după ce a fost extrem de aproape de a elimina finalista Europeanului din 2021.

Afla mai multe despre: euro 2024angliajude bellinghamslovaciamihai stoica 

viewscnt
Articole similare