You are here:

Scene reprobabile la finalul meciului Anglia - Slovacia. Un jucător englez l-a insultat grosolan pe selecţionerul fostei adversare a României | VIDEO

Scene reprobabile la finalul meciului Anglia - Slovacia. Un jucător englez l-a insultat grosolan pe selecţionerul fostei adversare a României | VIDEO

EURO

Comentarii

Optimea de finală dintre Anglia şi Slovacia a declanşat un scandal monstru între Declan Rice (25 de ani) şi Francesco Calzona (55 de ani).

Scandal uriaş între Declan Rice şi Francesco Calzona. Ce s-a întâmplat după Anglia - Slovacia 2-1

Anglia a fost la un pas să fie eliminată de Slovacia de la EURO 2024. Fosta adversară a României din grupe a condus cu 1-0 după golul marcat de Schranz (25), dar Bellingham a egalat în prelungirile meciului (90+5).

A fost nevoie de încă de 30 de minute suplimentare pentru a se decide o câştigătoare, iar aceasta a fost finalista de la ediţia trecută. Kane a trimis-o pe Anglia în sferturi cu golul marcat în minutul 91.

Dar finalul meciului jucat la Gelsenkirchen a fost unul extrem de tensionat. A izbucnit un scandal între Declan Rice, mijlocaşul echipei britanice, şi Francesco Calzona, selecţionerul Slovaciei. Cei doi au oferit scene cum rar se văd la un asemenea nivel.

Concret, selecţionerul Slovaciei s-a dus la brigada de arbitri şi i-a reproşat centralului turc faptul că nu a sancţionat tragerile de timp ale englezilor.

Declan Rice se afla în zonă, s-a arătat deranjat şi a refuzat să-i permită lui Francesco Calzona să discute cu centralul partidei. Aşa s-a iscat un scandal monstru.

În tensiunea momentului, jucătorul englez i-a adresat cuvinte grele selecţionerului Slovaciei şi chiar a vrut să sară la bătaie după ce ar fi fost prins de gât de un membru din staff-ul tehnicianului italian.

”Taci, laşule, taci din gură, nemernic chelios”, ar fi fost cuvintele lui Rice la adresa lui Calzona, potrivit specialiştilor în cititul pe buze.

Francesco Calzona a povestit ce s-a întâmplat la finalul meciului dintre Anglia şi Slovacia şi că jucătorul englez şi-a cerut scuze.

”Rice ar fi trebuit să meargă la arbitri, să îi salute şi apoi să plece. Trebuia să vorbesc cu arbitri şi el nu mai pleca, continua.

Apoi şi-a cerut scuze şi a fost totul în regulă. Nu mi-a plăcut faptul că echipa Angliei nu a fost pedepsită pentru tragerile de timp”, a declarat Calzona, conform The Sun.

Anglia va juca în sferturile de finală contra Elveţiei, în timp ce Slovacia a părăsit competiţia din Germania.

Afla mai multe despre: angliaslovaciaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare