You are here:

Spania - Germania, finala din sferturi. Una dintre naţionalele cu cele mai multe trofee europene va părăsi EURO 2024 timpuriu

Spania - Germania, finala din sferturi. Una dintre naţionalele cu cele mai multe trofee europene va părăsi EURO 2024 timpuriu

EURO

Comentarii

Duelul dintre Spania şi Germania este unul dintre cele patru sferturi care vor avea loc la EURO 2024, iar una dintre cele mai titrate echipe va părăsi competiţia înainte de vreme.

Una dintre marile favorite de la EURO 2024 va fi out încă din sferturi

Se ştiu deja două sferturi din totalul celor patru de la EURO 2024. Spania - Germania şi Anglia - Elveţia sunt ”şocurile” de până acum în această fază eliminatorie de la turneul final.

Spania a trecut de Georgia, scor 4-1. Deşi au fost conduşi, ibericii au reuşit să revină şi să facă scor cu gruzinii, debutanţi la un turneu final de Campionat European.

De partea cealaltă, nici Germania nu a avut un meci lipsit de emoţii cu Danemarca în optimi. Nemţii au tras serios pentru o victorie cu 2-0 în faţa vecinilor de la nord.

Astfel, cele mai titrate naţionale din istoria Europenelor se vor întâlni încă din faza sferturilor de finală la ediţia din 2024, ceea ce înseamnă că una dintre ele va părăsi timpuriu competiţia.

Atât Spania, cât şi Germania au câte trei trofee europene în palmares. ”Furia Roja” s-a impus la Campionatul European în anii: 1964, 2008 şi 2012, iar nemţii au fost campioni în: 1972, 1980 şi 1996.

În faza sferturilor de finală de la EURO 2024 o aşteptăm şi pe România, care are un duel ”de foc” cu Olanda în optimi. Meciul este programat marţi, de la ora 19:00, pe Allianz Arena din Munchen.

Afla mai multe despre: spaniagermaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare