Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Angelescu, poziţie fermă faţa de suporterii rapidişti: ”Nu am ales nici până acum ce a dorit galeria!” | EXCLUSIV

Victor Angelescu, poziţie fermă faţa de suporterii rapidişti: ”Nu am ales nici până acum ce a dorit galeria!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Cristiano Bergodi l-a „depăşit” pe Marius Şumudică în lupta pentru postul de antrenor la Rapid, negocierile cu italianul fiind aproape finalizate.

Victor Angelescu, poziţie fermă în faţa suporterilor rapidişti: ”Nu am ales nici până acum ce a dorit galeria!” | EXCLUSIV

Adrian Mutu s-a despărţit de Rapid Bucureşti cu direcţia Neftchi Baku, iar în ultimele zile s-a negociat sosirea noului antrenor în Giuleşti. În timp ce Daniel Isăilă e mai aproape de a semna în străinătate, Cristiano Bergodi s-ar fi înţeles pentru postul de antrenor la Rapid. 

Suporterii, însă insistau pentru varianta Marius Şumudică, motiv pentru care au intrat în război cu Dan Şucu şi Victor Angelescu. Întrebat despre reacţia fanilor, Angelescu spune că decizia conducerii nu va fi influenţată de protestele fanilor.

„Este decizia lor cum să reacţioneze. Decizia noastră e deja luată. Facem ce credem că e mai bine pentru club. Negociem în acest moment şi vom anunţa când va fi finalizată negocierea. Vrem să avem cât mai repede un antrenor. Vrem ca luni să-l putem anunţa.

Noi suntem aici să încercăm să facem să fie cât mai bine pentru acest club. Nu am ales nici până acum ce a dorit galeria. Şi când l-am pus pe Mutu a fost la fel, se doreau alţi antrenori. Dar noi alegem ce credem că e mai bine pentru club”, a declarat Victor Angelescu în emisiunea „Sport Report”, de la Orange Sport. 

Fanii nu îl vor pe Bergodi

„Poate mulţi dintre voi aţi uitat anul 2015 cu italianul pe bancă! A făcut marea performanţă şi a dus Rapidul în Liga a 2-a”, a scris Liviu Ungurean, unul dintre liderii galeriei rapidiste pe reţelele de socializare.

Despărţirea care lasă urme la Rapid! "Gestul lui Mutu e urât. Nu se face". Un fost oficial din Giuleşti a tras concluzia rupturii de pe banca tehnică

Afla mai multe despre: cristiano bergodiadi muturapidvictor angelescu 

viewscnt
Articole similare