Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Despărţirea care lasă urme la Rapid! "Gestul lui Mutu e urât. Nu se face". Un fost oficial din Giuleşti a tras concluzia rupturii de pe banca tehnică

Despărţirea care lasă urme la Rapid! "Gestul lui Mutu e urât. Nu se face". Un fost oficial din Giuleşti a tras concluzia rupturii de pe banca tehnică

Rapid

Comentarii

Adrian Mutu a dezamăgit mulţi rapidişti odată cu plecarea în Azerbaidjan, la Neftchi Baku, în pragul noului sezon. Reacţiile despre evenimentul major din această perioadă au continuat.

Adi Mutu, despărţire controversată de Rapid Bucureşti

Rapid Bucureşti caută un nou antrenor pentru sezonul următor, cu o săptămână până la primul meci oficial. Victor Angelescu a transmis că alegerea e făcută deja şi e împărtăşită de toţi conducătorii, în timp ce Mihai Stoica l-ar vedea potrivit pe Marius Şumudică, pentru stagiunea în care pretenţiile vişiniilor sunt mari. 

Cuvântul a fost luat şi de Cristi Costache, fostul oficial de la Rapid, care a comentat plecarea neprevăzută a lui Adrian Mutu. 

Fostul director sportiv şi secretar general din Giuleşti a recunoscut că alegerea lui Adi Mutu a fost luată într-un moment nepotrivit, mai ales că principalul nu are o situaţie materială precară. 

"Cu asta ar fi trebuit început. Gestul lui Mutu e urât, dacă se confirmă. Bun, luăm ca un fapt. E urât ce a făcut. Nu faci chestia asta, chiar dacă a avut oferta asta. Adi Mutu nu e un băiat sărac să zici că i-a dat (n.r. - Neftchi Baku) de trei ori mai mult, că a plecat că altfel nu mai prindea găluşca asta şi a plecat învârtindu-se. 

Nu se face! Ai prelungit, îi laşi pe oamenii ăştia cu câteva zile înainte de campionat. Luăm în calcul toate detaliile, s-ar putea să-i fi convenit şi Rapidului despărţirea", a spus Cristi Costache, fostul oficial din Giuleşti, la Orange Sport. 

De altfel, Dan Şucu a avut o părere tranşantă despre plecarea lui Adi Mutu, în timp ce Daniel Niculae a subliniat faptul că echipa a rămas fără antrenor în startul sezonului

MM Stoica are o altă părere despre plecarea lui Adi Mutu

Perspectiva conducătorului de la FCSB a fost diferită, mai ales că s-a achitat clauza de reziliere din contractul lui Adi Mutu, aspect confirmat şi de Victor Angelescu. 

"Aici suntem în tabere diferite. Un contract se respectă, e clar, dar dacă acel contract prevede o clauză nu e un gest urât să activezi acea clauză. Poate i-a plătit Şumudică clauza (n.r. - râde). 

Mutu, din secunda în care a ajuns în Giuleşti, n-a mulţumit pe toată lumea, că nu avea pedigriul celor din Giuleşti", a completat oficialul FCSB, Mihai Stoica, cel care-l vede pe Marius Şumudică antrenorul potrivit la Rapid. 

Afla mai multe despre: adrian mutuantrenor rapid bucuresticristi costachemihai stoica 

viewscnt
Articole similare