Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dragoste cu sila nu se poate". Dan Şucu a luat cuvântul! Adi Mutu s-a despărţit oficial de Rapid Bucureşti: "Decizia a creat multe discuţii în contradictoriu în club"

"Dragoste cu sila nu se poate". Dan Şucu a luat cuvântul! Adi Mutu s-a despărţit oficial de Rapid Bucureşti: "Decizia a creat multe discuţii în contradictoriu în club"

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a anunţat oficial despărţirea de Adrian Mutu, care a ales să o preia pe Neftchi Baku, din Azerbaidjan. Acţionarul Dan Şucu şi preşedintele Daniel Niculae au oferit primele declaraţii.

Adi Mutu nu mai este antrenor la Rapid Bucureşti

"Clubul nostru s-a despărţit de Adrian Mutu, antrenorul care a condus Rapidul în ultimele 16 luni. Mulţumim pentru momentele frumoase! Mult succes în continuare!", a transmis Rapid Bucureşti. 

28 de victorii, 12 egaluri, pierzând 16 meciuri, 92 de goluri marcate şi 65 de goluri primite sunt cifrele echipei cu Adi Mutu la conducere. 

Odată cu Adrian Mutu pleacă şi trei membri din staff, Bogdan Pătraşcu, Alin Chiţa şi Mihai Nădăban, care îl vor urma la Neftchi Baku. 

Reacţia lui Dan Şucu la plecarea lui Adi Mutu la Rapid

“Decizia domnului Mutu de a pleca a creat multe discuţii în contradictoriu în club, dar nu doresc să le detaliez. Spălarea rufelor în public nu este o atitudine pe care mi-o doresc pentru Rapid. Ce mi-ar plăcea, însă, să vă marturisesc este că în urmă cu un an şi jumătate, când domnul Mutu a devenit antrenorul Rapidului, am avut unele temeri.

Plecând de la ideea că în cariera sa de jucător a fost o vedetă incontestabilă la echipele mari la care a jucat, mi-a fost teamă să nu se comporte la fel şi din postura de antrenor. Am rămas plăcut surprins să descopăr un coleg matur, care a ştiut să se impună ca un component valoros al unei echipe, şi nu ca o vedetă. Îmi pare rău că Adrian pleacă, dar dragoste cu sila nu se poate! Mulţumesc, Adrian! Multă baftă în continuare!”, a transmis acţionarul majoritar de la Rapid, Dan Şucu. 

Daniel Niculae: "Îmi pare rău că Adrian Mutu a preferat un alt drum"

"Îmi pare rău că Adrian a preferat un alt drum, mai ales că mai avem mai puţin de o săptămână până la startului noului sezon, dar, din păcate, clauza pe care o avea în contract ne-a făcut imposibilă misiunea de a-l convinge să rămână. Îi urez mult succes în continuare! Rapid merge, ca întotdeauna, înainte, cu un alt antrenor, pe care îl vom anunţa în cel mai scurt timp. Suntem convinşi că împreună cu acesta, dar şi alături de suporterii noştri unici, ne vom atinge obiectivele din noul sezon", a declarat preşedintele de la Rapid, Daniel Niculae. 

Afla mai multe despre: adi mutuplecare adi mutu rapiddan sucudaniel niculae 

viewscnt
Articole similare