Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă a dat de pământ cu ultimul transfer al lui Gigi Becali: ”Nu aveau nevoie de el!” Nici Miculescu nu a scăpat

Victor Piţurcă a dat de pământ cu ultimul transfer al lui Gigi Becali: ”Nu aveau nevoie de el!” Nici Miculescu nu a scăpat

FCSB

Comentarii

Victor Piţurcă a criticat ultimele transferuri pe care Gigi Becali le-a făcut la FCSB.

FCSB nu se regăseşte în Liga 1, iar Gigi Becali nu se mai poate opri din transferuri. Recent, FCSB a reuşit să îl aducă pe Compgano, de la FC U Craiova, pentru 1,5 milioane de euro. 

FCSB a avut cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din ultimii ani, dar Gigi Becali a început deja să-şi piardă răbdarea. Nu mai puţin de 10 jucători a transferat FCSB în această vară, pentru care Gigi Becali a plătit în total peste 5 milioane de euro.

Însă rezultatele nu sunt pe măsura aşteptărilor. FCSB a reuşit să se califice în grupele Conference League, dar suferă în campionat. Vicecampioana României a pierdut cu 1-3 în faţa Farului şi are în acest sezon o singură victorie în şapte etape.

Compagno a reuşit să debuteze cu gol la FCSB, dar Victor Piţurcă a declarat că Nicolae Dică nu avea nevoie de un jucător cum este italianul. De asemenea, fostul selecţioner nu a fost mulţumit nici de transferul lui Miculescu. 

”Nu aveau nevoie de el!”

”Pentru FCSB, Compagno nu este jucătorul de care aveau ei nevoie. Nu cred. Nu vreau să-l supăr pe Gigi Becali, atât pentru el, cât şi pentru Miculescu. Sunt foarte mulţi bani care s-au plătit pe aceşti jucători. Ei ştiu mai bine, specialiştii, pentru că probabil i-au urmărit, dar eu cred cu totul altceva.

Cu două-trei milioane de euro, eu cred că Gigi putea să aducă 2-3 jucători cu mult peste valoarea acestora. Miculescu a costat 1.7 milioane de euro. Ce-l recomandă? Trebuie să-l recomande ceva, să vedem ce calităţi are, ce perspective are. Perspective să zicem că are, pentru că are un fizic impozant, dar în rest... Nu vreau să spun mai multe, pentru că e problema lui Gigi Becali”, potrivit sport.ro. 

Ce transferuri a făcut Gigi Becali în această vară: David Miculescu, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, Joyskim Dawa, Vadim Raţă, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Joonas Tamm, Rachid Bouhenna şi Andrea Compagno.

Afla mai multe despre: fcsb-compagno-piţurcă 

viewscnt
Articole similare