Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă îl distruge pe Harry Kane după meciul cu Scoţia! ”Cam sare mingea din el! Bine că nu l-a cumpărat Real Madrid!” Ce a spus fostul selecţioner

Victor Piţurcă îl distruge pe Harry Kane după meciul cu Scoţia! ”Cam sare mingea din el! Bine că nu l-a cumpărat Real Madrid!” Ce a spus fostul selecţioner
Comentarii

Anglia a remizat cu Scoţia, vineri seara, scor 0-0.

Victor Piţurcă l-a criticat pe Kane şi a fost dezamăgit de prestaţia vârfului de la Spurs în partida cu scoţienii. Fostul selecţioner şi-a amintit cu Harry Kane a fost pe lista lui Real Madrid, dar a remarcat ca Florentino Perez s-ar fi păcălit dacă mutarea se concretiza. 

Fostul antrenor al Craiovei crede ca suma mare de bani la care este evaluat Kane, se datorează în parte parte faptului că evoluează în Premier League.

”Să fim serioşi, Kane costă atât pentru că joacă în Premier League şi la Tottenham, dacă ar juca în altă parte ar costa mult mai puţin. Ştiu că a vrut să îl ia Real Madrid şi mai bine că nu l-au luat, pentru că s-ar fi păcălit cu el. Nu are nici o tehnică prea bună, cam sare mingea din el, nu îl văd nici la un un-doi, prea puţin din partea lui”, a spus Victor Piţurcă la PRO TV. 

Piţurcă a fost dezamăgit de prestaţia Angliei cu Scoţia şi consideră că echipa condusă de Gareth Southgate are şanse minime să se califice în semifinalele Campionatului European. 

”După ce am văzut, şansele ca Anglia să ajungă în semifinale sunt mici. Nu au forţă de joc, nu demonstrează nimic în atac. Au pretenţii să câştige acest turneu final, dar n-au avut ocazii cu Scoţia. Tinerii mai au nevoie de meciuri la cel mai înalt nivel. După ce am văzut astăzi, cu Scoţia, sunt puţine speranţe ca Anglia să ajungă în semifinale”, a mai spus Victor Piţurcă.

Afla mai multe despre: harry kane 

viewscnt
Articole similare