Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă, mesaj pentru Edi Iordănescu! Jucătorii de care trebuie să scape: "Nu ai ce face cu ei. Îi trag în jos şi pe ceilalţi"

Victor Piţurcă, mesaj pentru Edi Iordănescu! Jucătorii de care trebuie să scape: "Nu ai ce face cu ei. Îi trag în jos şi pe ceilalţi"

Echipa națională

Comentarii

Victor Piţurcă (65 de ani), fostul selecţioner al naţionalei României, a comentat situaţia jucătorilor care nu vor să accepte convocarea sub tricolor. "Piţi" a spus că la astfel de jucători trebuie ca actualul selecţioner să renunţe, ca să nu influenţeze atmosfera.

Unii dintre jucătorii care au primit critici din cauza evoluţiilor pe care le-au avut sub tricolor şi, din informaţiile care circulă, refuză să mai vină la echipa naţională.

Victor Piţurcă, mesaj pentru Edi Iordănescu! Jucătorii de care trebuie să scape: "Nu ai ce face cu ei. Îi trag în jos şi pe ceilalţi"

După ce a auzit că unii dintre jucătorii pe care Edi Iordănescu şi-ar fi dorit să-i convoace au refuzat să se prezinte sub tricolor, Victor Piţurcă a avut un mesaj pentru actualul selecţioner. Om cu mare experienţă ca selecţioner, Piţurcă l-a sfătuit pe Iordănescu Jr. să renunţe la jucătorii care fac figuri.

"Eu nu cred aşa ceva. Nu-mi vine să cred. Automat, la jucători de genul ăsta trebuie să renunţi rapid şi fără să stai pe gânduri. Nu ai ce face cu astfel de jucători. Nu poţi obţine rezultate. Aceşti jucători îi trag în jos şi pe ceilalţi.

E dificil, sunt atâtea şi atâtea caractere. Sunt copii care ajung sus prea repede şi financiar, apoi începe relaxarea. Avem destule exemple. Acum depinde foarte mult de cei care conduc, de antrenori. Ei trebuie să aibă discuţii cu ei, munca să fie în prim-plan. Îţi trebuie o energie la cel mai înalt nivel", a spus Victor Piţurcă.

Doi ”tricolori” ar fi refuzat convocarea la echipa naţională

Invitat în studioul Orange Sport înaintea remizei dintre Finlanda şi România, MM Stoica a fost întrebat dacă Florinel Coman merita să fie convocat la echipa naţională. Pentru a îi motiva prezenţa la lot, managerul general de la FCSB a dezvăluit că doi dintre competitorii săi de pe post ar fi refuzat să vină la naţională.

Ar fi vorba despre Alex Maxim (32 de ani) şi Alex Mitriţă (27 de ani), jucători care traversează perioade bune la nivel de club, dar care au fost atacaţi şi înjuraţi din toate părţile la ultimele convocări.

Câteva declaraţii din trecut ale lui Edi Iordănescu dădeau de înţeles că ar fi existat probleme de acest fel, iar dezvăluirea făcută lui MM pare să confirme că unii jucători se consideră presus echipei naţionale.

”Eu nu m-aş referi atât la Florinel Coman, cât m-aş referi la Mitriţă şi Alex Maxim. Cu ei ar fi concurat pe post şi cu ei am înţeles că au fost probleme, asta spun ce ştiu din surse sigure.

Ei nu prea ar mai fi vrut să vină, jucătorii au cam decis să nu prea vină. Sau când au venit au spus, nu ştiu, <<trimite-mi şi mie bilet la business, că altfel nu vin>>.

Oamenii de la FRF nu pot să recunoască aşa ceva. Eu ştiu şi sume, şi tot”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: victor piturcaechipa nationalasfatedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare