Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victorie pentru Luca Mihai! Tony a dedicat succesul cu Voluntari tânărului mijlocaş de la Iaşi, accidentat grav la începutul săptămânii: ”Am fost uniţi pentru el”

Victorie pentru Luca Mihai! Tony a dedicat succesul cu Voluntari tânărului mijlocaş de la Iaşi, accidentat grav la începutul săptămânii: ”Am fost uniţi pentru el”

Superliga

Comentarii

Tony Da Silva a obţinut primul succes pe banca lui Poli Iaşi, 3-1 contra lui FC Voluntari, iar moldovenii au luat o gură mare oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării.

La finalul jocului, fostul apărător de la CFR Cluj a vorbit la superlativ despre Florin Pârvu, antrenorul oaspeţilor, şi i-a dedicat victoria lui Luca Mihai, care s-a accidentat grav la meciul cu Dinamo de luni.

Ce a declarat Tony după prima victorie obţinută pe banca lui Poli Iaşi

”Nu cred că astăzi am fost norocoşi. Din punctul meu de vedere, a fost foarte greu. Sunt o echipă cu foarte mulţi jucători buni. Au un antrenor foarte bun, care ştie meserie. Eu am fost la final la el şi i-am spus asta.

Îmi place mult de Florin Pîrvu cum gândeşte jocul. Noi când câştigăm sau pierdem nu valorizăm lucrurile. Eu vreau să spun că antrenorul adversarilor este foarte bun pentru că a aşezat foarte bine echipa.

Băieţii au înţeles foarte bine ce am cerut din punct de vedere tactic. Defensiva noastră nu a fost extraordinar de bună. Ştiam că au jucători buni care vin cu centrări. Sunt periculoşi aici.

Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii. Am tremurat puţin la final. A fost un meci fabulos. A câştigat cea mai bună echipă. Eu sunt un antrenor care spune atunci când echipa lui nu merită să câştige.

E o victorie pentru Luca Mihai. Este un fotbalist extraordinar. Băieţii au fost uniţi pentru el. Nu este uşor. Eu am 15 zile de antrenament.

Victoria de azi e munca lor. Eu nu sunt magician. Sunt doar trei puncte. Trebuie să avem picioarele pe pământ şi să mergem mai departe”, a declarat Tony, după Poli Iaşi - FC Voluntari 3-1.

Afla mai multe despre: poli iaşifc voluntarisuperliga 

viewscnt
Articole similare