Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | A intrat şi a marcat imediat. Rezerva lui Inter Miami a adus victoria pentru Messi şi colegii săi. Pasă de gol măiastră a lui Busquets

VIDEO | A intrat şi a marcat imediat. Rezerva lui Inter Miami a adus victoria pentru Messi şi colegii săi. Pasă de gol măiastră a lui Busquets

Lionel Messi

Comentarii

Inter Miami a câştigat, pe teren propriu, contra celor de la DC United, scor 1-0, în etapa a 15-a din campionatul Statelor Unite ale Americii.

Busquets, pasă de gol măiastră, ca în vremurile sale bune de la Barcelona şi naţionala Spaniei

Deşi la echipa din Florida au fost titulari toţi ”greii”, anume Lionel Messi, Luis Suarez, Sergio Busquets şi Jordi Alba, golul a fost marcat de o rezervă.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Ecuadorianul Leonardo Campana a intrat în minutul 90+3 în locul paraguayanului Matias Rojas şi a marcat după numai un minut. Pasa decisivă, una de-a dreptul măiastră, a venit de la Busquets.

În urma acestei victorii, Inter Miami se află pe prima poziţie în Conferinţa de Est din MLS, cu 31 de puncte după 15 de meciuri jucate.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Chiar dacă nu a marcat contra echipei la care este legitimat beliganul Christian Benteke, vedeta Lionel Messi are un sezon uriaş la Inter Miami. În 10 meciuri jucate în campionat, a livrat deja 10 goluri şi nouă pase decisive.

Iar luna viitoare, în iunie, va lua parte alături de naţionala Argentinei la Copa America 2024, acolo unde vrea să apere trofeul cucerit în 2021.

Afla mai multe despre: inter miamimlslionel messi 

viewscnt
Articole similare