You are here:

VIDEO | A rezolvat meciul cu Sepsi, apoi i-a transmis un mesaj clar lui Teja, în direct la TV. Florinel Coman: "Sper să nu mai fiu în postura asta!"

VIDEO | A rezolvat meciul cu Sepsi, apoi i-a transmis un mesaj clar lui Teja, în direct la TV. Florinel Coman: "Sper să nu mai fiu în postura asta!"

FCSB

Comentarii

Florinel Coman a mărturisit, la finalul meciului cu Sepsi, scor 2-0, că îşi doreşte să nu mai fie rezervă. În partida de luni seară, atacantul FCSB-ului a intrat la pauză şi a reuşit să obţină un penalty şi să marcheze un gol.

"Mă bucur că am intrat şi am reuşit să îmi ajut echipa să câştige. Mi-a prins bine. Sper să nu mai fiu în postura asta. Nu am fost anunţat (n.r. - că va intra pe parcurs), dar eram cu gândul la meci. Orice jucător care intră de pe bancă este cu gândul la meci. A fost un joc consistent făcut de noi. Am dominat, am avut foarte multe ocazii, am avut acţiuni foarte bune şi am reuşit să câştigăm. Au avut şi ei ocazii, dar am meritat să câştigăm", a declarat Florinel Coman, la microfonul Telekom Sport.

Florinel Coman a avut un mesaj şi pentru Olimpiu Moruţan, fotbalistul căruia i-a luat locul la pauză, deşi colegul să fusese introdus pe teren în minutul 18: "Este un jucător foarte tânăr, un jucător valoros, foarte important pentru noi. Este un jucător tânăr, nu are de ce să fie supărat".

Pentru FCSB urmează derby-ul cu CFR Cluj, programat duminica viitoare.

"Trebuie să mergem acolo, să jucăm până la sfârşit. 90 de minute să dăm totul pentru a ieşi învingători. Trebuie să gândim pozitiv, să ne pregătim bine săptămâna asta", a adăugat Coman.

Formaţia FCSB a învins, luni seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în ultimul meci al etapei a patra a play-off-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Gnohere ’51 (penalti) şi Coman ’59.

Afla mai multe despre: coman 

viewscnt
Articole similare