Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Academia Rapid - Romprim, 10-0. Giuleştenii şi-au asigurat matematic locul unu

VIDEO Academia Rapid - Romprim, 10-0. Giuleştenii şi-au asigurat matematic locul unugalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Academia Rapid a făcut scor, astăzi, cu Romprim şi şi-a asigurat locul unu, ceea ce înseamnă că va porni cu un avans de trei puncte în play-off-ul pentru calificarea în Liga 3. A fost ultima partidă pe care alb-vişiniii au disputat-o pe stadionul din Giuleşti, arena va intra în renovare.

LIVE VIDEO | Academia Rapid - Romprim 10-0 (Pancu 18, 29, 89, Dovleac 35, Niculae 37, Lădaru 39, Vlada 49, Goge 77, Maftei 86, Boian 87)

Academia Rapid: 23.Petrişor, 28.Voicu, 4.Iacob, 5.Bratu, 4.Lădaru, 8.Burlacu, 24.Maftei, 21.Niculae, 17.Dovleac, 10.Pancu, 19.Vlada; Rezerve: 1.Ignat, 2.Boian, 13.Goge, 14.Stancu, 20.Durita, 30.Olariu, 99.Bărbălău;

Liga a patra şi-a stabilit câştigătaoarea sezonului regulat. Veteranii Pancu, Daniel Niculae şi Maftei s-au aflat printre marcatori într-un nou succes la scor obţinut de Academia Rapid. Giuleştenii vor începe de pe primul loc play-off-ul. A fost spectacol la ultimul meci de campionat găzduit de arena din Giuleşti înainte de modernizarea pentru Euro 2020.

”Mereu pe Giuleşti te simţi fotbalist. Îmi doresc ca acest stadion să devină mai frumos şi sunt sigur că va fi plin la fiecare meci”, a spus Ionuţ Voicu.

Bravul portar al celor de la Romprim a scos de cinci ori mingea din poarta în prima repriză. L-au învins însă nume mari, precum Pancu şi Daniel Niculae. Mihăilescu a ieşit în repriza secundă şi a fost aplaudat de întreg stadionul.

Matematic, giuleştenii aveau deja asigurat primul loc la finalul sezonului regulat, dar au continuat să marcheze în poarta rezervei oaspeţilor. Ultimul gol, reuşit de Daniel Pancu, a fost şi cel mai frumos. Rapidiştii au câştigat cu 10-0 şi speră să mai joace un meci în Giuleşti. Dacă se impun în play-off vor juca o dubla manşa de baraj pentru accederea în Liga a 3-a.

FINAL

min. 89: GOOOL Rapid! Daniel Pancu încheie seria de goluri cu o reuşită superbă.

min 86: GOOOL Rapid! Vasile Maftei marchează cu o loviturp de cap.

min. 77: GOOOL Rapid! Goge marchează din centrarea lui Dovleac.

min. 49: GOOOL Rapid! Vlada marchează, după o bâlbâială în careu a fotbaliştilor de la Romprim.

min. 46: Debut în repriza secundă!

PAUZĂ (5-0)

min. 40: GOOOL Rapid! Daniel Niculae şi Lădaru îşi trec şi ei numele pe lista marcatorilor.

min. 35: GOOOL Rapid! Voicu centrează foarte bine, iar Dovleac marchează din preajma punctului cu var.

min. 29: GOOOL Rapid! ”Pancone” culcă trei adversari şi apoi transformă simplu.

min. 18: GOOOL Rapid! Daniel Pancu plasează excelent cu capul o minge venit din flancul stâng, de la Lădaru.

min. 5: Jocul curge într-o singură direcţie! Probabil e doar o chestiune de timp până când Rapidul va deschide scorul.

min. 1: A început partida!

Foto: Academia Rapid - Facebook

Academia Rapid încă are o situaţie juridică incertă, dar sunt şanse mari ca FRF să facă anumite modificări în regulament pentru a o ajuta să aibă dreptul să promoveze în Liga a 3-a. Giuleştenii mai au doar două meciuri până la încheierea sezonului regulat. 

LIVE VIDEO Academia Rapid - Romprim Telekom Sport 2

Academia Rapid şi-a respectat statutul de favorită şi s-a calficat în finala Cupei României, faza pe Bucureşti, trecând de AFC Carmen, cu 3-1 (1-0). Chiar dacă meciul s-a jucat pe Giuleşti, oaspeţii au început curajos, având două mari ocazii, însă rapidiştii au pus uşor, uşor, stăpânire pe joc, iar în minutul 26, Daniel Niculae a deschis scorul după o pasă excelentă de la Goge.

Acelaşi Lucian Goge a majorat scorul, în minutul 54, după o fază încâlcită în careul oaspeţilor, iar finalista Cupei României era tot mai evidentă. Lucurile s-au schimbat însă în minutul 68, atunci când Fane Ciuculescu a faultat în careu, suferind o comoţie, iar arbitrul Alexandru Tudor a acordat penalty pentru Carmen, transformat de Liviu Ganea.

LIVE VIDEO Academia Rapid - Romprim Telekom Sport 2

Ciuculescu a fost înlocuit cu Dragoş Petrişor, imediat după lovitura de la 11 metri, şi transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale amănunţite. Goge şi-a încheiat jocul foarte bun, cu o nouă pasă perfectă pentru Marian Vlada, acesta finalizând după o cursă excelentă pe partea stângă, stabilind totodată şi rezultatul final, 3-1. Astfel, pe data de 9 iunie 2018, Rapid şi Steaua vor da din nou piept, în finala Cupei României, faza bucureşteană, CSA învingând Comprest GIM, cu 2-0, în cealaltă semifinală.

Cu Romprim se anunţă un meci accesibil. Adversara giuleştenilor e penultima în clasament şi a încasat nu mai puţin de 118 goluri! În comparaţie, Rapid e lider cu 71 de puncte adunate în 26 de etape şi o singură înfrângere, venită la masa verde din cauza folosirii unui jucător nelegitimat la AMFB. 

Afla mai multe despre: academia rapidgiulestiromprim,  

viewscnt
Articole similare