Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ambros Martin recunoaşte factorul care a înclinat balanţa decisiv în favoarea Rusiei. "Aceasta a fost cheia meciului"

VIDEO | Ambros Martin recunoaşte factorul care a înclinat balanţa decisiv în favoarea Rusiei. "Aceasta a fost cheia meciului"

Fotbal

Comentarii

Naţionala feminină de handbal a României a fost învinsă de Rusia, scor 18-27 (10-10), în primul meci din Grupa Principală ll. "Tricolorele" au fost eliminate din cursa pentru medalii, însă rămân în obiectiv: clasarea între locurile 5-8.

Selecţionerul Rusiei, Ambros Martin, a felicitat România pentru performanţa calificării în Grupele Principale, apoi a identitificat amănuntul care a făcut diferenţa, în disputa de astăzi. Rusia este neînvinsă la acest Campionat Mondial, cu şase victorii din tot atâtea partide şi se pregăteşte de partida cu Muntenegru.
 
"Trebuie să felicit echipa României, pentru că sunt foarte fericit că sunt în grupa principală. Este ceva că mă face fericit şi le doresc antrenorului şi jucătoarelor române tot norocul şi tot ce au nevoie pentru a realiza ceea ce şi-au propus. Cred că după prima repriză, în care am avut unele probleme în ofensivă, am fost capabili să realizăm că, dacă menţinem nivelul în defensivă, putem să ne aşteptăm momentul oportun în ofensivă. Cred că acesta a fost una dintre cheile meciului, că am rămas calmi, că nu am pierdut controlul în niciun moment. Am făcut o treabă bună în defensivă şi când am reuşit să dăm o mai mare viteză mingii, când am putut să facem tranziţia din defensivă în ofensivă, când am putut să ne mişcăm şi să folosim extremele mai bine, atunci a început să funcţioneze jocul şi în ofensivă. Am mai câştigat două puncte în drumul nostru către semifinale. Încercăm să o luăm meci cu meci, antrenament cu antrenament", a declarat Ambros Martin, la conferinţa de presă de după meci.
 

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare