Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anghel Iordănescu spune lucrurilor pe nume despre echipa naţională: "Haideţi să fim sinceri!"

VIDEO | Anghel Iordănescu spune lucrurilor pe nume despre echipa naţională: "Haideţi să fim sinceri!"

Echipa națională

Comentarii

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu se declară încrezător în şansele echipei naţionale de a se califica la Euro 2020, deşi tricolorii au nevoie de cel puţin patru puncte din dubla cu Suedia şi Spania.

 

"Haideţi să fim sinceri, în momentul de faţă, chiar dacă au fost meciuri care ne-au dezamăgit, în momentul de faţă încă suntem în cursă, încă putem spera la calificare. Depindem de noi, depindem de rezultatele noastre. Eu cred că echipa naţională poate câştiga meciul cu Suedia la Bucureşti, aşa cum cred că şi un meci nul în Spania le poate sta la îndemână băieţilor noştri. Mai cred că trebuie cu toţii să susţinem echipa naţională, să-l susţinem pe Contra. Nu cred că este momentul unei schimbări şi ar fi păcat ca un Campionat European, care se desfăşoară şi la Bucureşti, să nu fie prezentă şi echipa noastră naţională", a declarat Anghel Iordănescu.

Dinamo - Gaz Metan Mediaş 2-0

Cu toate că fiul său Edward Iordănescu nu a asistat la meciul de vineri seară, din cauza suspendării, Anghel Iordănescu a fost prezent la partida dintre Dinamo şi Gaz Metan.

"Sincer, trebuie să recunosc că Dinamo a câştigat la un scor lejer, putea să marcheze mai multe goluri. Prestaţia Gazului a fost una modestă. În primul rând, cred că mai are nevoie de jucători, sunt multe posturi nedublate. Nu are nici banca solidă şi cred că dacă va ieşi echipa din insolvenţă şi va transfera jucători, cu totul altfel vor sta lucrurile în returul campionatului. Are contract, trebuie să-şi respecte contractul, a fost alegerea lui şi trebuie să meargă până la capăt", a mai spus Anghel Iordănescu.

Formaţia Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XIII-a, ultima a turului sezonului regulat al Ligii I.

Golurile au fost marcate de Mrzljak ’21 şi Sorescu ’73. În minutul 43, un gol al dinamoviştilor a fost anulat pentru ofsaid.

Afla mai multe despre: iordanescu 

viewscnt
Articole similare