Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Antrenorul Petrolului, senzaţional după ce a încheiat anul ca lider în Liga 2: ”Mergem să petrecem, mi-am pus în gând să mă îmbăt” :)

VIDEO | Antrenorul Petrolului, senzaţional după ce a încheiat anul ca lider în Liga 2: ”Mergem să petrecem, mi-am pus în gând să mă îmbăt” :)

Petrolul

Comentarii

Petrolul a reuşit să treacă de rivala la titlu U Cluj în ultima etapă a Ligii 2 din acest an, scor 1-0, încheiând 2021 la şapte puncte în faţa lui Hermannstadt, ocupanta locului doi.

Petrolul Ploieşti a avut parte de un sezon regular de necrezut până acum şi are şanse mari de a reveni în Liga 1 pentru prima dată după retrogradarea din 2016.

Echipa pregătită de Nae Constantin a câştigat 14 dintre cele 16 partide disputat până acum, pierzându-le pe celelalte două, şi are locul asigurat în play-off de săptămâni bune.

Contrar Ligii 1, în Liga 2 nu se înjumătăţesc punctele la finalul sezonului regular, astfel că ploieştenii pot intra cu un avantaj cosiderabil în play-off atât timp cât forma lor continuă şi în 2022.

Ultimul meci al anului, cu U Cluj, a fost câştigat de ploieşteni, pe Ilie Oană, graţie unui gol al lui Eugeniu Cebotaru, veteranul basarabean din lotul prahovenilor, venit de la Clinceni.

După meci, Nae Constantin şi jucătorii săi au sărbătorit victoria, iar antrenorul Petrolului a dezvăluit că el şi elevii săi au în plan să petreacă în urma încheierii anului cu succes.

Antrenorul Petrolului, senzaţional după ce a încheiat anul ca lider în Liga 2

Mă bucur că am câştigat şi aştept să mergem să sărbătorim în seara asta această victorie şi tot parcursul de până acum.

Încheiem anul aşa cum puţină lume s-ar fi aşteptat şi nici chiar eu nu visam la început că o să fim unde suntem.

Aşteptam vacanţa asta, cred că mai mult decât o aşteaptă jucătorii, mă bucur că am încheiat cu bine, cu o victorie, mergem să petrecem acum.

(n.r. că este ziua sa de naştere pe 8 decembrie) Ei nu ştiu când e ziua mea de naştere, astea trei puncte le iau pentru Sfântul Nicolae.

O să îi cinstesc, nu scap, acum se pleacă in vacanţe repede, dar când ne întoarcem sunt dator şi de Sfântul Nicolae, şi de ziua mea.

Acum mergem să petrecem, mi-am pus în gând să mă îmbăt, nu ştiu dacă reuşesc, dar... nu îmi trebuie mult, o iau repede”, a declarat Nae Constantin.

Afla mai multe despre: petrolul ploieşti 

viewscnt
Articole similare