Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Autogol de cascadorii râsului la Rapid - FCSB! Creţu şi-a îngropat coechipierii în derby

VIDEO | Autogol de cascadorii râsului la Rapid - FCSB! Creţu şi-a îngropat coechipierii în derby

Superliga

Comentarii

Rapid a deschis scorul în derby-ul cu FCSB, cu ajutor din partea brazilianului Vinicius, care a trimis mingea în propria poartă, după o greşeală a lui Creţu.

Peste 30 de mii de suporteri au venit pe Arena Naţională la derby-ul dintre Rapid şi FCSB, pentru a îşi susţine favoritele. La pauză, fanii giuleşteni aveau să fie cei mai mulţumiţi.

Autogol de cascadorii râsului în Rapid - FCSB!

Băieţii lui Miţă Iosif au deschis scorul în minutul 39, însă niciunul dintre jucătorii pregătiţi de ”Poet” nu a fost cel ce a băgat mingea în plasă. Brazilianul Vinicius, venit de doar câteva săptămâni după despărţirea de CFR, şi-a intordus balonul în propria poartă, cu o stângăcie pe faza de atac a Rapidului.

După ce giuleştenii plecaseră pe contraatac, mingea a ajuns în partea dreaptă a terenului, iar centrarea trimisă de un jucător al Rapidului a fost degajată, slab, de Alex Creţu, direct în piciorul lui Vinicius. Mingea a ajuns în plasă, lăsându-l pe Vlad neputincios.

Autogol brazilianului i-a făcut pe fanii giuleşteni să izbucnească de fericire, după ce formaţia lor a deschis scorul în primul derby Rapid - FCSB din ultimii şase ani şi jumătate.

VIDEO cu golul

Afla mai multe despre: rapidrapid fcsbviniciusautogol vinicius 

viewscnt
Articole similare