Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Barcelona, la un pas de o nouă ruşine. Yamal l-a salvat pe Xavi cu penultima clasată. Atletico, eşec la Sevilla. Moldovan, rezervă neutilizată

VIDEO | Barcelona, la un pas de o nouă ruşine. Yamal l-a salvat pe Xavi cu penultima clasată. Atletico, eşec la Sevilla. Moldovan, rezervă neutilizată

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona îşi continuă sezonul extrem de oscilant din La Liga, după ce a remizat pe teren propriu cu penultima clasată. Într-un alt meci, Atletico Madrid a pierdut în deplasarea de la Sevilla.

Barcelona - Granada 3-3

Barcelona s-a încurcat acasă de penultima clasată, Granada. Yamal a deschis scorul pentru catalani, dar a fost egal la pauză. Sanchez a înscris.

Oaspeţii au trecut în avantaj după o oră de joc. Pellistri, jucătorul împrumutat de la Manchester United, a marcat primul său gol pentru Granada.

Lewandowski a egalat repede la 2, dar la fel de repede, oaspeţii au preluat din nou conducerea. Miguel l-a învins şi el pe Ter Stegen.

Yamal i-a salvat de o înfrângere ruşinoasă pe catalani. S-a terminat 3-3, iar Barcelona a rămas fără victorie acasă împotriva Granadei în ultimele trei întâlniri.

Sevilla - Atletico Madrid 1-0

Sevilla a legat pentru prima oară două victorii în acest sezon de La Liga. Pe teren propriu cu Atletico, Isaac Romero l-a învins pe Oblak după o deviere inteligentă a lui Ocampos. 

Omul care îl ţine pe bancă pe Moldovan a fost la un pas să ia şi al doilea gol, dar transversala l-a salvat pe Oblak la execuţia aceluiaşi Romero. Atletico a rămas pe 4, în timp ce Sevila a urcat la şase puncte deasupra liniei retrogradării. 

Mallorca - Rayo Vallecano 1-2

Raţiu a prins 12 minute pe teren în meciul pierdut de Rayo la Mallorca. Era 1-1 când românul a fost aruncat în luptă. Antonio Sanchez a deschis scorul, iar Alvaro Garcia a egalat. Muriqi a adus victoria pentru Mallorca, în prelungiri.

Afla mai multe despre: la ligabarcelonaxavirobert lewandowskilamine yamal 

viewscnt
Articole similare