You are here:

VIDEO | Basarab Panduru, comentariu monumental despre ”magicianul” Moruţan: ”Face jucătorii să dispară” :)

VIDEO | Basarab Panduru, comentariu monumental despre ”magicianul” Moruţan: ”Face jucătorii să dispară” :)

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru s-a amuzat pe seama poreclei lui Olimpiu Moruţan, ”magicianul”, folosită pentru a-i caracteriza calităţile tehnice. Fostul mijlocaş al lui Benfica a dat exemplu câteva ”numere de magie” reuşite de Olimpiu Moruţan.

Olimpiu Moruţan s-a făcut remarcat în Liga 1 mai ales prin tehnica peste medie. Deseori, este caracterizat ca un ”magician” în teren, poreclă împrumutată de la Lucian Sânmărtean. Însă Basarab Panduru s-a amuzat de supranumele primit de Moruţan.

Basarab Panduru s-a amuzat pe seama poreclei lui Olimpiu Moruţan. Comentariu monumental :)

Aflat în platoul Telekom Sport, Basarab Panduru s-a amuzat copios când a comentat despre ”magicianul” Olimpiu Moruţan. Fostul mare mijlocaş român şi-a adus aminte inclusiv despre acea calificare ratată de România U19, în 2018, când Moruţan şi-a scos tricoul, a primit al doilea galben, a fost eliminat şi Ucraina a întors scorul:

”(Despre ”magicianul” Moruţan) Am văzut magicieni la viaţa mea. Chriss Angel, care merge pe apă, alţii cu lei, cu tigri care dispar... el (n.r. Moruţan) face să dispară jucătorii. E adevărat că de la noi din campionat. Passaglia e în faţa lui, apoi după el, la un moment dat nu mai e niciunde... El întotdeauna a fost magician. Şi cu calificarea aia... uite calificarea, nu e calificarea”, a comentat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

Ce s-a întâmplat la meciul în care ”magicianul” Moruţan a făcut să dispară o calificare

Meciul la care Basarab Panduru face referire s-a jucat pe 27 martie 2018. În ultimul meci din turneul de elită pentru calificarea la Campionatul European sub 19 ani, România U19 a întâlnit echipa similară a Ucrainei. În cazul unei victorii, naţionala noastră mergea la EURO 2019 sub 19 ani.

Cum a făcut ”magicianul” Moruţan să ”dispară calificarea”? Actualul mijlocaş al FCSB-ului a fost înger şi demon. Moruţan a deschis scorul în minutul 77, după o pasă primită de Micovschi. La acest scor, România U19 era calificată la Campionatul European.

Însă Moruţan a uitat că avea deja un galben, şi-a scos tricoul imediat după gol, a primit al doilea galben şi a fost eliminat. Aflată în superioritate numerică, echipa Ucrainei s-a aruncat în atac, a reuşit să egaleze în minutul 84 şi a câştigat printr-un gol marcat în minutul 90+2.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare