Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bătaie ca-n filme după România - Columbia! Fanii şi-au pierdut controlul şi s-au atacat cu cuţite

VIDEO | Bătaie ca-n filme după România - Columbia! Fanii şi-au pierdut controlul şi s-au atacat cu cuţite

Echipa națională

Comentarii

România a fost învinsă la limită, scor 2-3, de Columbia în amicalul de la Madrid.

Incidente grave după România - Columbia

Meciul a fost unul foarte liniştit, iar spectatorii s-au bucurat de show-ul de pe teren, făcând inclusiv valuri pe uriaşul stadion din Madrid. După meci însă, incidentele nu au întârziat să apară. Sud-americanii s-au luat la bătaie între ei, situaţia devenind foarte gravă.

Suporterii columbieni şi-au împărţit pumni şi picioare, iar unul dintre ei chiar părea să fie înarmat cu cuţite, provocând panică prin mulţime. Publicaţia columbiană Redmas a făcut publice imaginile şi a precizat că mai mult de 10 persoane au luat parte la conflict. Motivul real al scandalului nu a fost încă descoperit.

Suporterii români au fost însă feriţi de probleme, ei neavând legătură cu scandalul de după meci.

 

Luis Diaz, reacţie de mare jucător după meciul cu România. Ce a putut spune despre „tricolori” superstarul lui Liverpool

Superstarul de la Liverpool a fost titular pentru sud-americani şi a făcut spectacol. A fost foarte activ pe teren şi i-a făcut viaţa foarte grea lui Andrei Raţiu. După meci, Luis Diaz a avut însă o reacţie plină de fair-play, lăudând naţionala noastră şi vorbind la superlativ despre „tricolorii” lui Edi Iordănescu.

„Am făcut o partidă bună, am muncit mult. Suntem fericiţi şi mulţumiţi de grupul pe care îl avem. Continuăm să creşetem ca echipă, ca o familie, pentru ceea ce urmează.

România este o echipă foarte, foarte mare. A demonstrat în repriza a doua că are jucători buni, a făcut o repriză foarte bună. Şi noi am coborât nivelul şi nu trebuia să facem asta. Dar am făcut ce trebuia, am câştigat, ceea ce e cel mai important”, a declarat Luis Diaz, potrivit as.ro.

Afla mai multe despre: romaniacolumbiabataiestadion 

viewscnt
Articole similare