Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Bayern - Lazio 3-0. Campioana Germaniei, calificată în sferturi. Italienii au rămas doar cu bucuria victoriei de la Roma

VIDEO | Bayern - Lazio 3-0. Campioana Germaniei, calificată în sferturi. Italienii au rămas doar cu bucuria victoriei de la Roma
Comentarii

Bayern Munchen a învins-o pe Lazio Roma, scor 3-0, în manşa retur a optimilor Ligii Campionilor şi s-a calificat în sferturi, după ce a întors rezultatul din tur, când trupa lui Maurizio Sarri s-a impus cu 1-0, graţie golului semnat de Ciro Immobile.

VIDEO | Bayern Munchen - Lazio 3-0 (Kane 39, 66, Muller 45+2)

  • Bayern Munchen: Neuer - Kimmich, De Ligt, Kim, Guerreiro - Pavlovic, Goretzka, Sane, Muller, Musiala - Kane.
  • Antrenor: Thomas Tuchel.
  • Lazio Roma: Provedel - Marusic, Gila, Romagnoli, Pellegrini - Guendouzi, Vecino, Alberto, Anderson, Zaccagni - Immobile.
  • Antrenor: Maurizio Sarri.

Min 90+3. Final de meci.

Min 73. Ocazie Lazio. Este pericol şi la poarta cealaltă. Luis Alberto se află în faţa golului, dar şutul său este respins în corner de apărarea bavareză.

Min 72. Ocazie Bayern. Sane trimite un şut puternic care trece foarte puţin pe lângă poarta lui Provedel.

Min 71. Ocazie Bayern. Muller trimite în bară.

Min 66. GOOOL Bayern. Kane, încă un gol. Golgheterul englez este pe fază şi introduce în poartă şutul lui Sane respins în faţă de portarul Provedel.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+3. Pauză.

Min 45+2. GOOOL Bayern. Gazdele îşi măresc avantajul de pe tabelă şi întorc soarta calificării. Muller marchează.

Min 39. GOOOOOOOL BAYEEERN! Harry Kane deschide scorul cu o lovitură modestă de cap, la care Ivan Provedel nu a reuşit să se opună.

Min 36. Ocazie monumentală pentru Lazio! Ciro Immobile ratează nepermis din poziţie ideală, după centrarea lui Zaccagni.

Min 16. Ocazie pentru Bayern! Harry Kane şutează plasat, dar Ivan Provedel respinge în corner.

Min 1. A început meciul!


În tur, Lazio s-a impus la Roma cu 1-0 şi a produs una dintre cele mai mari surprize ale primei manşe din ”optimile” Champions League.

Din acel moment, Bayern a mai disputat trei partide în campionat: 2-3 cu Bochum, 2-1 cu Leipzig şi 2-2 cu Freiburg, în timp ce Lazio a jucat patru partide: 1-2 cu Bologna, 2-0 cu Torino, 1-2 cu Fiorentina şi 0-1 cu AC Milan.

Aşadar, se întâlnesc faţă-n faţă două echipe care nu sunt obişnuite să lege victoriile în ultima perioadă.

La gazde, Dayot Upamecano este suspendat după eliminarea de la Roma, aşa că titular va reveni Matthijs de Ligt. De asemenea, Sasha Boey, Kingsley Coman, Noussair Mazraoui, Bouna Sarr, Leroy Sane şi Serge Gnabry sunt indisponibili din cauza accidentărilor.

De partea cealaltă doua două absenţe, care pot fi înlocuite fără mari probleme: Nicolo Rovella şi Patric. În timp ce Mattia Zaccagni este pregătit de acţiune, după o accidentare mai veche.

Afla mai multe despre: bayern munchen - lazio romachampions leaguelive videoorange sport 

viewscnt
Articole similare