Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ştefan Radu şi Senad Lulic, în primele linii înainte de meciul de foc din Champions League, dintre Bayern şi Lazio

VIDEO | Ştefan Radu şi Senad Lulic, în primele linii înainte de meciul de foc din Champions League, dintre Bayern şi Lazio
Comentarii

Ştefan Radu şi Senad Lulic, doi dintre cei mai emblematici jucători din lunga istorie a celor de la Lazio, au fost prezenţi alături de suporteri ai clubului roman la Munchen, înainte de meciul istoric al italienilor pe Allianz Arena, împotriva celor de la Bayern Munchen.

Lazio are şansa să scrie istorie în UEFA Champions League. Biancocelestii îşi pot egala cea mai bună performanţă din istoria clubului, în UEFA Champions League, calificarea în sferturile de finală, performanţă reuşită acum 23 de ani, în sezonul 2000/2001, când pierdeau în faţa Valenciei, cu scorul de 5-3.

După victoria imensă de pe Olimpico în faţa celor de la Bayern Munchen, italienii se deplasează în Bavaria pentru returul crucial pentru sezonul echipei antrenate de Maurizio Sarri, fost câştigător de UEFA Europa League, cu Chelsea.

1-0 a fost scorul partidei de pe Olimpico, graţie reuşitei lui Ciro Immobile, din penalty, după intervenţia neglijentă şi totodată, eliminarea, lui Dayot Upamecano. Ştefan Radu şi fostul său coechipier din perioada sa la Lazio, Senad Lulic, au fost surprinşi împreună la Munchen, înainte de cea mai importantă partidă a sezonului pentru formaţia romană.

Ştefan Radu s-a retras la finalul sezonului trecut din cariera sa de fotbalist profesionist, iar după retragerea din activitate, apariţiile sale în spaţiul public s-au redus considerabil. Fostul căpitan al celor de la Lazio, şi totodată jucătorul cu cele mai multe apariţii în istoria clubului roman, va fi prezent pe Allianz Arena pentru meciul incendiar cu Bayern Munchen.

În ultima etapă de campionat, Lazio a suferit un eşec, pe teren propriu, împotriva celor de la AC Milan, cu scorul de 1-0. Trei cartonaşe roşii au încasat fotbaliştii antrenaţi de Maurizio Sarri la partida din Serie A, cu AC Milan. Lazio este pe locul nouă în clasamentul din Italia, cu 40 de puncte.

VIDEO | Radu Ştefan alături de Senad Lulic, la Munchen

Afla mai multe despre: uefa champions leaguechampions leaguelaziostefan radubayernsenad lulic 

viewscnt
Articole similare