Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Brazilia a făcut show cu Austria înainte de Campionatul Mondial. Ce gol a marcat Neymar! Cum şi-a putut umili adversarii

VIDEO | Brazilia a făcut show cu Austria înainte de Campionatul Mondial. Ce gol a marcat Neymar! Cum şi-a putut umili adversariigalerie foto
Comentarii

Brazilia e la turaţie maximă înainte de startul Campionatului Mondial din Rusia. Naţionala Selecao a făcut spectacol în meciul amical disputat împotriva Austriei, ultimul test înainte de turneul final.

Brazilia a câştigat cu 3-0 meciul cu Austria, o confruntare pe care a controlat-o de la un capăt la celălalt. Neymar şi-a revenit complet după accidentarea de la gleznă şi a reuşit să marcheze un gol absolut senzaţional, în partea a doua a partidei.

Balul fusese deschis de Gabriel Jesus, în minutul 36, pentru ca reuşita senzaţională a lui Neymar şi golul lui Coutinho să stabilească scorul final.

Bijuteria lui Neymar, care s-a distrat cu apărarea Austriei, poate fi văzută mai jos, alături de toate golurile jocului dintre Austria şi Brazilia, transmis în direct la Telekom Sport 1.

VIDEO | AUSTRIA - BRAZILIA 0-3 (Gabriel Jesus 36, Neymar 63, Coutinho 69)

ECHIPELE DE START:

AUSTRIA: Lindner - Hinteregger, Prodl, Dragovici - Lainer, Grillitsch, Baumgartlinger, Alaba - Schopf, Arnautovici, Zulj

BRAZILIA: Alisson - Danilo, Silva, Miranda, Marcelo - Casemiro - Paulinho, Coutinho - Willian, Gabriel Jesus, Neymar

Min. 69: GOOOL BRAZILIA! Coutinho îşi trece şi el numele pe tabela de marcaj, după un contraatac letal al brazilienilor.

Min. 63: GOOOL BRAZILIA! Neymar face 2-0, după o fază în care şi-a umilit adversarii.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză.

Min. 36: GOOOL BRAZILIA! Gabriel Jesus îl învinge pe Lindner cu un şut la colţul lung.

Min. 25: Şutul lui Coutinho e respins în corner de Lindner.

Min. 22: Ocazie de gol pentru Austria. Reluarea lui Arnautovici trece peste poarta lui Alisson.

Min. 8: Prima şansă de gol pentru Brazilia! ”Bomba” lui Casemiro trece la câţiva centimetri de poarta austriecilor.

Min. 1: A început meciul

Brazilienii fac ultimele retuşuri înainte de startul Cupei Mondiale, unde sunt printre favoriţi la câştigarea trofeului. Jucătorii lui Tite vor întâlni Austria, o echipă care a reuşit surpriza în faţa Germaniei, scor 2-1, într-un meci amical. A fost prima victorie a austriecilor în faţa nemţilor, în ultimii 32 de ani.

Austria are un palmares dezastruos şi în faţa Braziliei, pe care a întâlnit-o de trei ori, dar n-a învins-o niciodată. Ultima dată când s-au întâlnit, în noiembrie 2014, sud-americanii s-au impus cu 2-1. În celelalte două meciu, s-au întâlnit la Cupa Mondială din 1958 şi la cea din 1978 şi Brazilia a câştigat de fiecare dată.

În ultimul amical, Brazilia a câştigat cu 2-0 în faţa Croaţiei, partidă în care Neymar a jucat doar o repriză. Starul lui PSG a fost ţinut pe margine de o accidentare şi a avut emoţii pentru Cupa Mondială, dar şi-a revenit. Acum, obiectivul lui Tite este să-l aducă în formă pentru Mondial şi, probabil, va fi titular cu Austria.

Afla mai multe despre: braziliaaustriaamicalneymar 

viewscnt
Articole similare