Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cagliari - Juventus 0-2. No Ronaldo, no problem! Moise Kean este de neoprit: patru meciuri la rând cu gol marcat

VIDEO | Cagliari - Juventus 0-2. No Ronaldo, no problem! Moise Kean este de neoprit: patru meciuri la rând cu gol marcat

Serie A

Comentarii

Juventus Torino a câştigat marţi şi cel de-al doilea meci disputat fără Cristiano Ronaldo, accidentat în jocul naţionalei Portugaliei cu Serbia, din preliminariile Euro 2020.

Campioana Italiei a obţinut un succes lejer în faţa formaţiei Cagliari, în deplasare, scor 2-0, în etapa a 30-a din Serie A. Leonardo Bonucci, în minutul 22, şi Moise Kean, în minutul 85, au marcat golurile învingătorilor. Astfel, Moise Kean (19 ani) a ajuns la patru meciuri consecutive cu gol înscris în tricoul lui Juventus.

 

 

În urma acestui succes, Juventus acumulează 81 de puncte şi se distanţează la 18 puncte de principala urmăritoare, Napoli, care va juca miercuri în deplasare la Empoli. Cagliari rămâne pe 13, cu 33 de puncte.

VIDEO | Cagliari - Juventus 0-2 (Bonucci 22, Kean 85)

Echipele de start:

  • Cagliari: Cragno - Srna, Ceppitelli, Pisacane, Lykogiannis - Farago, Cigarini, A. Ioniţă - Barella - Pavoletti, Pedro.
  • Juventus: Szczesny - De Sciglio, Caceres, Bonucci, Chiellini, Sandro - Bernardeschi, Can, Pjanic, Matuidi - Kean.

Final.

Min. 85: Gol Juventus! Moise Kean duce scorul la 2-0 cu un şut din apropiere, din pasa lui Bentancur.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Pauză.

Min. 22: Gol Juventus. Leonardo Bonucci deschide scorul cu o lovitură de cap imparabilă, după cornerul executat de Miralem Pjanic.

Min. 1: A început partida.


Ronaldo este aşteptat să revină la prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor, contra lui Ajax, dar până atunci îşi va încuraja coechipierii din afara dreptunghiului verde. Fără golgheterul ei, Juventus va juca la Cagliari în etapa a 30-a din Serie A. Trupa lui Allegri se pregăteşte să devină campioană pentru al optulea an la rând iar întâlnirea din Sardinia ar putea să grăbească sărbătoarea torineză. Bătrâna Doamnă a pierdut la precedenta deplasare singurul meci din acest campionat.

  • LIVE VIDEO | Cagliari - Juventus, astăzi, ora 22:00, Telekom Sport 2

A fost învinsă de Genoa echipă aflată la egalitate de puncte în clasament cu adversara din această seară a bianconerilor. Cagliari vine după două succese la rând care au îndepărtat-o foarte mult de zona retrogradării, iar pe teren propriu este o formaţie foaret greu de bătut. Doar Atalanta şi Napoli s-au impus pe terenul roş-albaştrilor în această stagiune. În meciurile directe, Juventus nu a mai pierdut în faţa celor de la Cagliari din noiembrie 2009. 

În această seară va juca şi rivala lui Juventus, AC Milan, cea care va da încă o bătălie pentru calificarea în UEFA Champions League. Diavolul o va întâlni pe Udinese, echipă ce speră la salvarea de la retrogradare în acest final de sezon. 

  • LIVE VIDEO | AC Milan - Udinese, astăzi, ora 20:00, Telekom Sport 1

 

Afla mai multe despre: cagliarijuventusronaldomilanudinese 

viewscnt
Articole similare