Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Campioana olimpică Ana-Maria Popescu se reface conform planului, după operaţie suferită la genunchi. "Capăt încredere în forţele proprii pe zi ce trece"

VIDEO | Campioana olimpică Ana-Maria Popescu se reface conform planului, după operaţie suferită la genunchi. "Capăt încredere în forţele proprii pe zi ce trece"

Alte sporturi

Comentarii

Scrimera Ana-Maria Popescu, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro în proba pe echipe, operată la genunchi în luna mai se reface foarte bine, însă nu se grăbeşte să revină pe planşă.

Ana-Maria Popescu a ales să se operez la genunchiul drept, care-i dădea bătăi de cap de o perioadă îndelungată. Speră ca odată cu această intervenţie chirurgicală să scape de dureri şi să revină în concursuri mult mai încrezătoare decât până acum. Campioana olimpică se recuperează foarte bine, însă foarte atent, fără a sări etape indicate de medicul fizioterapeut.

"Afară mi-e din ce în ce mai greu să mă antrenez. Am beneficiat de două săptămâni în sală, abia acum că mi s-au ridicat restricţiile în privinţa piciorului şi aş fi putut să încep antrenamente pentru specific. 100%, trebuie să încetinesc ritmul. Sunt din ce în ce mai bine, capăt încredere în forţele mele pe zi ce trece, toate lucrurile merg spre bine, singura problemă e că munca mea de zi cu zi pare că nu are finalitate. Mi-e dor de asalturi, de competiţii, dar încă mai am răbdare. 

Federaţia internaţională de scrimă a decis ca orice competiţie care nu se poate desfăşura la data respectivă va fi direct anulată, fără a mai fi amânată, următoarea competiţie pentru mine ar fi la începutul lui ianuarie, în Cuba, ceea ce nu e realizabil", a declarat scrimera, pentru Telekom Sport.

Ana-Maria Popescu a câştigat de-a lungul carierei 14 turnee de Cupa Mondială şi a fost declarată cea mai bună spadasină din lume în sezoanele 2007–2008, 2008–2009, şi 2012–13, egalând recordul deţinut de franţuzoaica Laura Flessel-Colovic. Este de 8 ori campioană naţională şi vicecampioană olimpică la Jocurile de vară de la Beijing din 2008. De asemenea, Anamaria Brânză are 7 medalii de Aur la Campionatele Europene de la Izmir, Kiev, Plovdiv, Sheffield, Zagreb, Strasbourg şi Montreux. 

Afla mai multe despre: scrima 

viewscnt
Articole similare