Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce a simţit Simona Halep în momentul în care a câştigat punctul decisiv în finala Roland Garros

VIDEO | Ce a simţit Simona Halep în momentul în care a câştigat punctul decisiv în finala Roland Garros

Tenis

Comentarii

Simona Halep a revenit în ţară după victoria superbă din finala Roland Garros 2018, fiind aşteptată de familie şi prieteni.

Aeronava campioanei de la Roland Garros aterizat în jurul orei 16:20, fiind aşteptată de familie, prieteni, dar şi de oficiali din sportul românesc şi nu numai.

Simona Halep a ţinut o scurtă conferinţă de presă, în care a vorbit despre momentul în care a câştigat finala cu Sloane Stephens, dar şi despre faptul că a fost susţinută din tribune de nume mari din istoria sportului românesc.

"Este foarte plăcut şi e greu să descriu în cuvinte această stare, însă să-i văd alături de mine pe aceşti oameni care au făcut ceva important în sportul românesc, este cu atât mai deosebit. Nu a fost uşor să-mi controlez emoţiile, dar într-un final am reuşit să câştig meciul.



Atunci când am câştigat ultimul punct am simţit aşa o greutate în picioare. Am simţit că totul s-a terminat şi că s-a terminat cu bine. Am schimbat emoţiile cu oamenii care au fost alături de mine pe acest parcurs
", a declarat Simona Halep.


 

Afla mai multe despre: halepromaniadiscursvictorie 

viewscnt
Articole similare