Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce a vrut să facă? Octavian Vâlceanu, căzătură antologică în FCSB - Petrolul :)

VIDEO | Ce a vrut să facă? Octavian Vâlceanu, căzătură antologică în FCSB - Petrolul :)

FCSB

Comentarii

Echipa bucureşteană FCSB a învins joi, pe teren propriu, fomaţia Petrolul Ploieşti, scor 4-1, în ultimul meci al etapei a 28-a din Superligă.

VIDEO | Ce a vrut să facă? Octavian Vâlceanu, căzătură antologică în FCSB - Petrolul :) 

FCSB s-a impus în meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 4-1, în etapa cu numărul 28 din Superligă.

În timpul partidei a avut loc o fază amuzantă. Portarul echipei Petrolul Ploieşti a aruncat mingea... într-un stil mai puţin văzut. Octavian Vâlceanu şi-a dat seama de gest şi reacţia a fost genială! :) 

VIDEO cu momentul:

Ce a declarat Vâlceanu după meci:

„De noroc nu ştiu ce mai putem să vorbim. Şi dacă aveam noroc nu ştiu dacă plecăm cu ceva de aici. Cred că avem nevoie de o mai bună organizare în defensivă, de responsabilitate a fiecărui jucător. Sunt două înfrângeri dureroase, nouă goluri în două meciuri.

Eram acum câteva etape în lupta pentru play-off, dar nu cred că a fost o luptă reală. E foarte complicat acolo. Nu ai un avans care să te relaxeze. Dacă nu ne îngrijorează, avem o mare problemă. Nu am ce să spun mai mult, o să mergem, o să analizăm şi jocul ăsta, cum am făcut şi cu cel cu CFR.

Ştiam ce program este, dacă plecăm înfrânţi din start… Nu este o soluţie asta. Ce meci este uşor pentru noi? Putem să jucăm şi cu ultima clasată, este foarte greu. Nu cred că e în regulă să ne gândim acum că vine Craiova şi ne dă multe. Jucăm acasă, avem fanii de partea noastră şi eu zic că sigur o să fie mai bine”, a declarat Octavian Vâlceanu la finalul partidei de pe Arena Naţională.

Două variante de antrenor pentru FCSB, după demisia lui Leo Strizu. La cine poate apela Gigi Becali

Afla mai multe despre: octavian valceanupetrolulfcsb 

viewscnt
Articole similare