Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chelsea - Arsenal 2-2. Remiză de poveste pe Stamford Bridge. Gazdele au condus cu 2-0, dar ”tunarii” au revenit pe final. Mudryk şi Rice, goluri de generic

VIDEO | Chelsea - Arsenal 2-2. Remiză de poveste pe Stamford Bridge. Gazdele au condus cu 2-0, dar ”tunarii” au revenit pe final. Mudryk şi Rice, goluri de generic

Premier League

Comentarii

Chelsea şi Arsenal au încheiat la egalitate, scor 2-2, în cadrul etapei cu numărul nouă din Premier League. Gazdele au avut 2-0, dar ”tunarii” au reuşit să plece cu un punct după ce au dat două goluri pe final de meci.

VIDEO | Chelsea - Arsenal 2-2 (Palmer 15 pen, Mudryk 48 / Rice 77, Trossard 84)


Min 90+7. Final de meci. Remiză pe Stamford Bridge.

Min 85. Ocazie Arsenal. Nketiah trimite un şut care se scurge foarte puţin pe lângă buturile lui Sanchez.

Min 84. GOOOL Arsenal. Trossard ajunge la o centrare superbă a lui Saka şi introduce mingea în plasa porţii adverse. Este din nou egalitate pe tabelă.

Min 77. GOOOL Arsenal. Declan Rice profită de o pasă greşită a portarului Sanchez şi reuşeşte un gol de autor în poarta gazdelor.

Min 58. Ocazie Chelsea. Palmer are o şansă de gol, dar nu o fructifică.

Min 53. Ocazie Arsenal. Martinelli are şansa de a o readuce pe echipa lui Arteta în meci, dar mingea este respinsă în corner.

Min 48. GOOOL Chelsea. Mudryk marchează un gol spectaculos, după o ”greşeală frumoasă”. Vrea să centreze, dar mingea cade în plasa porţii lui Raya.

Min 46. Începe repriza a doua.

Min 45+2. Pauză.

Min 43. Ocazie Chelsea. Malo Gusto se află la finalitatea unui contraatac, dar şutul său este expediat peste poartă.

Min 30. Ocazie Chelsea. Palmer nu îşi cadrează şutul şi trimite pe lângă poarta lui Raya.

Min 20. Ocazie Arsenal. Rice trimite pe lângă poartă, la colţul lung.

Min 15. GOOOL Chelsea. Palmer transformă fără emoţii de la punctul cu var.

Min 12. Penalty Chelsea. Gazdele beneficiază de o lovitură de la 11 metri, după un henţ făcut de Saliba.

Min 1. Începe meciul.

Echipele de start:

  • Chelsea: Sanchez - Gusto, Colwill, Silva, Cucurella - Gallagher (c), Caicedo, Enzo - Palmer, Sterling, Mudryk; Rezerve: Petrovic, James, Maatsen, Badiashile, Disasi, Ugochukwu, Madueke, Washington, Jackson; Antrenor: Mauricio Pochettino
  • Arsenal: Raya - White, Gabriel Magalhaes, Saliba, Zinchenko - Jorginho, Odegaard (c), Rice - Saka, Jesus, Martinelli; Rezerve: Hein, Tomiyasu, Kiwior, Partey, Smith Rowe, Nelson, Havertz, Trossard, Nketiah; Antrenor: Mikel Arteta

În cadrul etapei cu numărul 10 din Premier League, Chelsea primeşte vizita lui Arsenal.

Duelul de pe Stamford Bridge le găseşte pe cele două mari rivale londoneze în formă.

Chelsea a legat două victorii la rând în campionat, iar acum încearcă să o bifeze şi pe a treia. 

Succesele reuşite cu Fulham (2-0) şi Burnley (4-1) le dau un moral bun ”albaştrilor” pentru a spera la un rezultat pozitiv şi contra vicecampioanei din Anglia.

De partea cealaltă, Arsenal vine tocmai după succesul extrem de important obţinut contra lui Manchester City, nimeni alta decât campioana Premier League şi deţinătoarea Ligii Campionilor, scor 1-0.

Dar ”tunarii”, care sunt încă neînvinşi în campionat, nu vor să se culce pe o ureche şi speră să poată scoate cele trei puncte şi din deplasarea de pe Stamford Bridge.

Va fi şi un duel al antrenorilor. Argentinianul Mauricio Pochettino şi spaniolul Mikel Arteta au fost coechipieri la PSG, în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Referitor la situaţia din clasament, Chelsea ocupă locul 11, cu 11 puncte, în timp ce Arsenal se clasează pe poziţia a doua, cu 20 de puncte.

În istoricul confruntărilor directe, Arsenal a câştigat cele mai recente trei partide, iar ultimul succes bifat de Chelsea pe teren propriu contra ”tunarilor” datează din urmă cu mai bine de cinci ani, un 3-2, de pe 18 august 2018.

Afla mai multe despre: premier leaguearsenalchelsea 

viewscnt
Articole similare