You are here:

VIDEO | Cum a răspuns Teja acuzelor că Gigi Becali le-a dat moldovenilor primă pentru a câştiga cu CFR Cluj

VIDEO | Cum a răspuns Teja acuzelor că Gigi Becali le-a dat moldovenilor primă pentru a câştiga cu CFR Cluj

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă, luni, în deplsare, la Botoşani, cu scorul de 2-1 (1-1), de Poli Iaşi, în ultimul meci al etapei a XIV-a a Ligii I. Clujenii au avut 1-0, dar au pierdut din nou după ce au jucat în cupele europene. Ieşenii au marcat gol victoriei după o gafă a portarului Arlauskis.

La finalul meciului, antrenorul Mihai Teja a respins categoric zvonurile că Gigi Becali ar fi plătit echipa din Iaşi pentru a se impune cu CFR Cluj. ”Nu, astea sunt subiecte de presă, nu există aşa ceva”, a spus Teja la conferinţa de presă.

”Ne bucurăm că am câştigat astăzi. O victorie frumoasă, îi felicit pe băieţi. Şi mă bucur că prima victorie după atâtea etape vine chiar în faţa liderului, în faţa echipei care ne reprezintă în Europa. Lucrul acesta este foarte important pentru noi. 11.28 Băieţii au avut ambiţie, au avut dorinţă şi iată că am câştigat până la urmă.

Am avut rezultatele la echipele la care am fost, împotriva CFR-ului, dar nu este o reţetă. Astăzi am făcut un joc bun, cred eu, cu ambiţie foarte mare. Am întâlnit poate CFR Cluj şi un pic obosită, dar este meritul băieţilor şi suntem bucuroşi că am câştigat.

Mai sunt multe meciuri de disputat. Până acum, toată lumea spunea că mergem în jos, acum, pe loc de play-off... aşa este în România, dacă câştigi o dată eşti cel mai bun, dacă pierzi eşti cel mai slab”, a mai spus Teja.

Pentru ieşeni urmează trei deplasări: ”Fiecare meci este greu. Le-am spus şi la băieţi înaintea meciului de astăzi, nu ştiu câţi ne dau şanse să câştigăm în faţa CFR-ului , dar în fotbal nimic nu este imposibil şi trebuie să crezi în ceea ce faci”.

Afla mai multe despre: botosaniliga 1,  

viewscnt
Articole similare