Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum au reacţionat sud-africanii după gafa incredibilă a lui Cristiano Ronaldo. Mesajul adresat portughezului

VIDEO | Cum au reacţionat sud-africanii după gafa incredibilă a lui Cristiano Ronaldo. Mesajul adresat portughezului
Comentarii

În cadrul conferinţei de presă organizate cu ocazia prezentării oficiale la Al Nassr, Cristiano Ronaldo (37 de ani) a făcut o gafă incredibilă şi a fost taxat imediat după ce a încurcat Arabia Saudită cu Africa de Sud.

VIDEO | Cum au reacţionat sud-africanii după gafa incredibilă a lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo îşi va petrece următorii doi ani şi jumătate în Arabia Saudită, chiar dacă iniţial a crezut că va juca în Africa de Sud.

Încurcătura pe care a avut-o la prezentarea oficială i-a amuzat pe sud-africani, care au reacţionat la scurt timp.

Pe pagina oficială de Twitter a Ministerului Turismului din Africa de Sud a fost postat un mesaj pentru Cristiano Ronaldo prin care îl invită să vină ”la orice oră” şi să viziteze ţara în care a avut loc Campionatul Mondial de fotbal din 2010.

”Aşteptăm cu nerăbdare să sosească Ronaldo. Eşti bine-venit în Africa de Sud la orice oră”, a fost mesajul postat de sud-africani, în mediul online.

Cristiano Ronaldo a semnat un contract până în anul 2025 cu echipa Al-Nassr, din Arabia Saudită. Acesta va primi cel mai mare salariu oferit vreodată unui jucător de fotbal – o sumă care poate ajunge la 200 milioane de euro pe an.

Gafa lui Cristiano Ronaldo la prezentarea oficială la Al Nassr

”Fotbalul este diferit astăzi, aşa că nu este finalul carierei mele să joc în Africa de Sud. Să fiu sincer, chiar nu îmi pasă de ce spun oamenii.

Mulţi vorbesc, dar nu ştiu nimic despre fotbal. Campionatul de aici e foarte competitiv şi ştiu asta. Am luat deja decizia, sunt fericit cu ea”, afirma starul portughez.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoal nassr 

viewscnt
Articole similare