Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Petrescu va folosi echipa secundă în meciul cu Chindia Târgovişte. "Nu am avut timp să ne refacem. Le-aş face rău"

VIDEO | Dan Petrescu va folosi echipa secundă în meciul cu Chindia Târgovişte. "Nu am avut timp să ne refacem. Le-aş face rău"

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj o va întâlni pe Chindia Târgovişte, duminică, de la ora 19, în Gruia, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a din Liga 1. Meciul va fi transmis în direct, pe Telekom Sport 1. Dan Petrescu va folosi o garnitură inedită.

CFR Cluj vine după succesul din Suedia, împotriva celor de la Djurgarden, de joi, iar antrenorul Dan Petrescu nu vrea să rişte nimic. Jucătorii folosiţi în Europa League nu vor fi folosiţi în meciul cu Chindia pentru a nu le agrava oboseala şi a risca accidentări. De asemenea, cei care vor intra, vor fi obligaţi să-i demonstreze "Bursucului" că sunt oameni pe care se poate baza în acest sezon. De ce nu, chiar în play-off-ul pentru Europa League, împotriva finlandezilor de la KuPS.

"Din fericire, suntem cu moralul bun după victorie, dar sunt convins că vor fi puţin obosiţi jucătorii, chiar dacă e vorba de cei care au jucat sau nu. N-am avut timp să ne refacem. Nici măcar eu. Acesta este programul şi sper să fie cât mai lung, să ne calificăm în grupele Europa League şi să avem cât mai multe meciuri. Nu ştiu dacă voi titulariza un jucător care a evoluat în Suedia. I-aş face rău. Probabil vom schimba tot lotul.

Vom vedea dacă suntem la fel de puternici precum anul trecut. Atunci, păream mai bine ca lot. Acum, avem două-trei posturi descoperite, însă sper să nu se vadă acest lucru în meciul cu Chindia. Cei care vor evolua ar trebui să fie relaxaţi, trebuie să demonstreze că merită se joace la CFR. Chindia nu mai este echipa visătoare de anul trecut. Este mai echilibrată, mai organizată, va fi mai greu pentru noi", a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Chindia.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare