Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Două fane sunt anchetate de poliţie după ce au apărut topless la un meci din SUA

VIDEO | Două fane sunt anchetate de poliţie după ce au apărut topless la un meci din SUA

Diverse

Comentarii

Două fane au devenit obiectul unei anchete a poliţiei şcolii după au apărut topless şi cu vopsea care le acoperea sânii la un meci de fotbal al Universităţii din Utah.

Două fane sunt anchetate de poliţie după ce au apărut la un meci din america topless şi cu vopsea care le acoperea sânii

Femeile s-au acoperit după ce o femeie ofiţer le-a cerut să se îmbrace, a declarat un purtător de cuvânt al universităţii pe site-ul instituţiei.

Totuşi, purtătorul de cuvânt a spus că poliţi universităţii investighează şi că acuzaţiile împotriva celor două nu au fost excluse.

Imaginile furnizate KSL News le arată pe cele două femei care au vopsea albă pe corp sub forma unui maiou şi litera ”U” cu vopsea roşie pe piept şi pe tors.

Statul american Utah are o lege a obscenităţii pe care o califică drept contravenţie de clasa B, care ar putea fi aplicată în acest caz, potrivit KSL News.

Preşedintele universităţii, Taylor Randall, şi directorul departamentului de atletism Mark Harlan, au subliniat într-o declaraţie că ”vulgaritatea, starea de ebrietate publică, comportamentul nepoliticos şi lipsit de respect, comentariile rasiale şi derogatorii sau atacurile verbale îndreptate către indivizi sau grupuri nu vor fi tolerate”.

”Oricine se angajează într-un comportament nesigur sau inadecvat va fi îndepărtat din acele spaţii, poate pierde toate privilegiile şi accesul pentru viitoarele evenimente universitare şi ar putea fi raportat forţelor de ordine”, au mai spus oficialii.

Afla mai multe despre: diverse-fotbal american-utah 

viewscnt
Articole similare