Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Erling Haaland a marcat din ”foarfecă” împotriva celor de la Southampton. Norvegianul domină topul golgheterilor din Premier League

VIDEO | Erling Haaland a marcat din ”foarfecă” împotriva celor de la Southampton. Norvegianul domină topul golgheterilor din Premier League

Premier League

Comentarii

Atacantul norvegian Erling Haaland (22 de ani) a marcat un gol superb, sâmbătă seară, în meciul pe care echipa sa, Manchester City, l-a câştigat pe terenul celor de la Southampton, scor 4-1 (1-0), într-o partidă din etapa a 30-a din Premier League.

În minutul 70 al meciului, la scorul de 2-0 pentru Manchester City, Jack Grealish şi-a asumat o acţiune în flancul stâng, a fentat în centru, apoi a centrat perfect la colţul lung, unde aştepta  pregătit Erling Haaland.

Atacantul norvegian a profitat de marcajul slab al adversarilor, şi-a făcut paşii şi a executat perfect o ”foarfecă” laterală, fără speranţe pentru portarul advers.

VIDEO | Golul marcat de Erling Haaland

Erling Haaland a marcat două goluri în meciul cu Southampton. În afara ”bijuteriei” din ”foarfecă”, Haaland reuşise să marcheze şi în minutul 45 al jocului, după o pasă foarte bună a lui Kevin De Bruyne.

  • Celalalte două goluri ale ”cetăţenilor” au fost marcate de Jack Grealish (min. 58) şi Julian Alvarez (min. 75 - penalty), în timp ce pentru ”sfinţi” a punctat Sekou Mara (min. 72).

Cu cele două goluri reuşite contra celor de la Southampton, Erling Haaland a ajuns la cota 30 de goluri marcate în acest sezon, după 29 de etape disputate.

Afla mai multe despre: erling haalandmanchester citysouthampton 

viewscnt
Articole similare