Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Ce a vrut să facă? Rivaldinho l-a şocat pe Basarab Panduru cu ratarea etapei: ”S-a aruncat pe jos... Aţi văzut?”

VIDEO EXCLUSIV | Ce a vrut să facă? Rivaldinho l-a şocat pe Basarab Panduru cu ratarea etapei: ”S-a aruncat pe jos... Aţi văzut?”
Comentarii

Universitatea Craiova a câştigat duelul cu U Cluj, scor 1-0, în etapa a 17-a din Liga 1.

VIDEO | Ce a vrut să facă? Rivaldinho l-a amuzat pe Basarab Panduru după Craiova - U Cluj: ”S-a aruncat pe jos...” 

Alexandru Creţu a marcat golul victoriei în minutul 60. 

Rivaldinho a trecut lângă deschiderea scorului în prima repriză. Brazilianul a ratat uluitor, chiar din faţa porţii lui Plamen Iliev. 

Faza l-a amuzat pe Basarab Panduru, care a lăsat de înţeles că e diferenţă mare între Rivaldinho şi tatăl acestuia, Rivaldo. 

”Băi, Rivaldinho (n.r. râde)... că taica tău, una e fotbal... alta e asta. N-a ce să zici la faza asta. A simţit că l-a tras cineva de tricou? Ai poarta goală, ai mingea la un metrou de poartă, tu eşti în picioare. De ce cade? Cred că a vrut penalty nu să bage mingea în poartă”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova trece pe locul trei în clasament, în faţa celor de la CFR Cluj. Oltenii au 30 de puncte şi sunt la două lungimi în faţa formaţiei din Gruia. De cealaltă parte, U Cluj este pe poziţia a 12-a, cu doar 17 puncte.

Ratarea lui Rivaldinho:

Ce a declarat Rădoi după meci:

”Chiar dacă U Cluj a avut câteva situaţii, toate au plecat de la greşelile noastre. Situaţiile pe care şi le-au creat au fost pe erorile noastre. În prima repriză cred că ne-am apropiat de 80% posesie. Mă minunez şi eu de unele ratări, de pe bancă par ocazii foarte mari, dar se întâmplă şi situaţii din astea. Mă bucur că Vali (n.r. Găman) a intrat foarte bine şi a încercat să ţină linia foarte sus.

Dar, probabil din cauza supoterilor, nu s-a făcut auzit. Pentru mine, Nico (n.r. Bancu) nu e o surpriză. Au fost mai mulţi antrenori care au încercat să joace cu Nico acolo (n.r. sus) şi a făcut foarte bine. Creţu are calitatea de a ataca spaţiile, simte golul, încercăm să îl ducem la finalizare. Mă bucur până la urmă că reuşim să câştigăm şi să nu primim bani.

Sunt dator la băieţi cu o masă, pentru că nu au primit gol. O fac cu drag, cu bucurie (n.r. dă o masă după fiecare meci fără gol primit). Ne bucurăm în seara asta şi de mâine dimineaşţa de ocupăm de meciul cu Ocna Mureş.

Ivan e bine, o sî îl vedeţi în următoarea partidă probabil, o să fie în lot, nu putem să jucăm cu aceeaşi jucători ca în seara asta, dar, indiferent de competiţie, abordăm la fel”, a declarat Mirel Rădoi.

EXCLUSIV | Farul e peste CFR Cluj. Momentul în care Hagi i-a luat faţa lui Petrescu: ”Este incredibil. Acolo s-a făcut diferenţa”

Afla mai multe despre: rivaldinhobasarab panduru 

viewscnt
Articole similare