Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO EXCLUSIV | Şutul lui Balaur a stârnit hohote de râs în direct: ”Dacă se încălţa invers? Trăgea mai bine!”. Panduru: ”Acum înţeleg de ce din vârf s-a făcut fundaş”

VIDEO EXCLUSIV | Şutul lui Balaur a stârnit hohote de râs în direct: ”Dacă se încălţa invers? Trăgea mai bine!”. Panduru: ”Acum înţeleg de ce din vârf s-a făcut fundaş”

CS Mioveni

Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CS Mioveni, în etapa a XX-a din Superligă.

CS Mioveni a pierdut, luni, pe teren propriu, împotriva Universităţii Craiova, scor 0-1 (0-1), într-o confruntare contând pentru etapa a 20-a din Liga 1.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Cîmpanu, în minutul 41.

VIDEO EXCLUSIV | Şuţul lui Balaur a stârnit hohote de râs în direct: ”Dacă se încalţă invers? Trăgea mai bine!”. Panduru: ”Acum înţelegi de ce din vârf s-a făcut fundaş”

După 20 de etape, CS Mioveni rămâne ultima în clasament, cu doar opt puncte adunate şi cu şanse foarte mici de a se mai salva de la retrogradare în acest sezon.

Mai sunt multe etape de disputat, dar jocul prestat de CS Mioveni şi problemele financiare pe care clubul le are nu le oferă perspective prea strălucitoare.

Basarab Panduru a ironizat, după meciul de ieri, execuţia lui Balaur din minutul 69, când fotbalistul a tras la poarta extrem de slab: ”A fost un şut periculos rău (n.r. ironic). Ai impresia că şi dacă se încalţă invers, trăgea mai bine. Cum să tragi aşa? N-ai cum, frate... Ţi-o pui, nu e nimeni lângă tine şi o dai aşa?! E ceva de... Cum să tragi în halul ăsta?”.

Viorel Moldovan: Doar la noi în campionat vezi aşa şuturi, centrări în spatele porţii...

Constantin Zotta: Şi-a pus-o din două atingeri, nu e în stare de una.

Basarab Panduru: Acum, vezi de ce l-a luat din vârf şi l-a pus fundaş. A zis treci în spate că asta e degajare, nu şut (n.r. râde).

  • În ultimul meci al etapei se întâlnesc miercuri, Rapid şi Petrolul, de la ora 18.00.

Concluzia lui Victor Piţurcă: “Nimeni nu va fi bun la Craiova”. Acuzaţii la adresa lui Mihai Rotaru: ”Face totul tacit pe la spatele antrenorului, vorbeşte cu jucătorii”

VIDEO cu şutul lui Ionuţ Balaur:

Afla mai multe despre: ionuţ balarcs mioveniuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare