Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fanii lui Dinamo nu ”l-au iertat” pe Cosmin Matei! Cum s-au răzbunat în timpul partidei cu Sepsi

VIDEO | Fanii lui Dinamo nu ”l-au iertat” pe Cosmin Matei! Cum s-au răzbunat în timpul partidei cu Sepsi
Comentarii

Formaţia Dinamo a fost învinsă, marţi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a doua a grupei A a Cupei României Betano.

VIDEO | Fanii lui Dinamo nu ”l-au iertat” pe Cosmin Matei! Cum s-au răzbunat în timpul partidei cu Sepsi

Au marcat Francisco Junior ’16, Păun ’58 şi Patriche ’88 (autogol) pentru învingători, respectiv Patriche ’82 şi Roşu ‘90+3 pentru Dinamo.

Fanii lui Dinamo nu l-au ”iertat” pe Cosmin Matei. 

În minutul 77, când Matei a fost introdus de Cristiano Bergodi pe teren, fanii lui Dinamo au început să îl înjure pe mijlocaş şi să îi strige: "Blatistule, blatistule!".

Ironic sau nu, Cosmin Matei s-a întors cu faţa către galeria lui Dinamo şi a aplaudat.

Matei a jucat la Dinamo în perioada 2012-2016, dar şi sezonul trecut când formaţia a retrogradata în eşalonul secund. De aici şi supărarea suporterilor dinamovişti. 

  • 24 de meciuri are Matei în tricoul lui Dinamo. Sezonul trecut a marcat 3 goluri şi a oferit pase patru decisive. 

VIDEO cu momentul: 

Ovidiu Burcă, după Dinamo - Sepsi 2-3: ”Avem puls!”

În urma acestui eşec, Dinamo a rămas cu şanse mici la calificarea în faza următoare a competiţiei.

”Avem puls! Dar cumva, când pierzi, nu poţi să fii fericit. Eu aveam mai multe aşteptări de la meciul ăsta. Trebuie să fim realişti, să ştim unde suntem şi unde vrem să ajungem. E o competiţie frumoasă, a fost bine pentru noi că ne-am calificat în grupe, astfel de meciuri de ajută să creştem. Am fost temători.

Am întâlnit o echipă cu altă forţă, alt ritm, aceste lucruri se văd. Am terminat partida cu capul sus, obiectivul nostru e să ajungem în play-off-ul Ligii 2. Au fost câteva meciuri în care ne-a lipsit luciditatea, am vorbit cu băieţii în ultimele săptămâni.

Eu cred că uşor-uşor ajungem unde ne dorim şi sper ca aceste două goluri de astăzi să ne deschidă drumul către mai multe goluri şi în campionat. Nu am auzit scandările xenofobe, suporterii noştri s-au comportat extraordinar. Clubul ăsta trăieşte prin aceşti minunaţi suporteri.

Ne dorim să le dăm înapoi puţină bucurie. Din păcate, acest sistem competiţional e unul dificil. Vom vedea în decembrie unde vom fi şi dacă vom mai face reglaje. Clubul trece printr-o reorganizare financiară, suntem pe drumul bun, suporterii au băgat mulţi bani în echipa asta şi cred că o s-o facă şi în continuare”, a transmis Burcă.

VIDEO | “Ai învăţat fotbal de când ai plecat?”. Denis Ciobotariu a intrat într-o dispută verbală cu fanii lui Dinamo! Ce replică ironică le-a dat

Afla mai multe despre: cosmin mateisepsidinamo 

viewscnt
Articole similare