Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Fenerbahce şi Galatasaray s-au întors în Turcia! Au fost întâmpinaţi de mii de fani pe aeroportul din Istanbul. Sunt eroi naţionali

VIDEO | Fenerbahce şi Galatasaray s-au întors în Turcia! Au fost întâmpinaţi de mii de fani pe aeroportul din Istanbul. Sunt eroi naţionali

Fotbal

Comentarii

Delegaţiile celor de la Fenerbahce Istanbul şi Galatasaray Istanbul s-au întors în Turcia, sâmbătă dimineaţă, după câteva ore bune de ”arest” în Arabia Saudită.

Galatasaray şi Fenerbahce ar fi trebuit să-ţi dispute Supercupa Turciei la Riyadh, în Arabia Saudită, vineri seară.

Turcii s-au întors acasă, la miezul nopţii

Jucătorii celor două formaţii au dorit să intre la încălzire purtând tricouri cu chipul lui Mustafa Kemal Ataturk, cel considerat ”părintele Turciei moderne”. În acelaşi timp, ar fi dorit să afişeze şi un banner pe care scria: ”Pace acasă, pace în lume”.

Saudiţii nu au fost de acord cu solicitările celor două formaţii şi i-au rugat să renunţe la aceste idei. Doar că turcii s-au dovedit a fi extrem de orgolioşi şi nu au vrut în ruptul capului să facă acest lucru.

Aşadar, turcii s-au întors la hotel, şi-au făcut bagajele şi, după câteva runde intense de negocieri, s-au îndreptat către aeroport.

Acolo unde avea să-i aştepte o nouă surpriză: saudiţii nu le-au permis să părăsească ţara. Cele două formaţii au reuşit, într-un final, să decoleze, undeva în jurul 4 dimineaţa, după câteva ore bune în care au fost blocaţi.

Mii de fani ai celor de la Galatasaray şi Fenerbahce s-au strâns la aeroportul Sabiha Gökçen din Istanbul pentru a-i întâmpina pe eroii lor. Pentru moment, rivalitatea celor două formaţii a dispărut.

Aceştia au scandat la unison: ”Turcia este mândră de voi! Suntem soldaţii lui Mustafa Kemal”.

 

 

 

Afla mai multe despre: galatasarayfenerbahcearabia sauditariyadh 

viewscnt
Articole similare