You are here:

VIDEO | Florin Răducioiu la un super turneu alături de Totti, Baggio, Rivaldo sau Hierro: ”Figo e mai tânăr ca niciodată!”

VIDEO | Florin Răducioiu la un super turneu alături de Totti, Baggio, Rivaldo sau Hierro: ”Figo e mai tânăr ca niciodată!”galerie foto
Comentarii

Florin Răducioiu a fost prezent la un super eveniment organizat în China. Football Legends Cup China i-a avut printre protagonişti, pe lângă fostul mare internaţional român şi pe Luis Figo, Roberto Baggio sau Fernando Hierro printre alţii.

Evenimentul la care a luat parte şi fostul atacant de la AC Milan a fost organizat de IFDA o asociaţie internaţională de fotbal, formată din foşti mari jucători şi manageri sportivi, al căror obiectiv este studierea proiectelor care pot recalifica foştii sportivi de performanţă după ce aceştia îşi încheie activitatea. Acţiunile oferă de fiecare dată meciuri şcoală super atractive.

La evenimentul desfăşurat în China au luat parte pe lângă Florin Radu Răducioiu şi Luis Figo, Roberto Baggio, Ludovic Giuly sau Fernando Hierro. În exclusivitate pentru Telekom Sport, Răducioiu a explicat:

”Am avut onoarea să fiu invitat la un turneu de foste mari legende în oraşul Panda, pentru că acolo sunt foarte mulţi ursuleţi panda. Am fost la acest turneu foarte bine organizat de chinezi. Am avut privilegiul să joc cu foşti mari jucători, printre care Luis Figo, Rivaldo, Roberto Baggio, care din păcate nu a jucat. A fost antrenorul echipei mele, World Team. Şi Giuly, Rivaldo,Julio Cesar, Fiore, Zambrotta, Totti. A fost un turneu organizat extraordinar de bine, un prilej de a ne revedea. O experienţă minunată şi i-am mulţumit lui AC Milan, pentru că AC Milan a fost cea care m-a invitat şi cea care m-a pus pe această listă. Iată, suint din nou recunoscător acestui club enorm şi am revenit în ţară cu amintiri foaret frumoase dintr-o ţară minunată, pentru că eu nu am fost niciodatră în China. un popor minunat, primitor şi amabil. A fost emoţionant faptul că am văzut un urs panda. E ceva minunat şi îi sfătuiesc pe cei din România, pe cei care au posibilitatea să meargă în acest oraş care este superb şi cine are copii puţi nmai mari să se ducă să vadă acest minunat animal.

(Rivaldo, Figo, Stankovic mai pot?) Da, este adevărat. Figo arată într-o formă extraordinară. Este incredibil cum arată. Totti s-a lăsat de fotbal acum doi sau trei ani. Giuly m-a impresionat foarte mult. Rivaldo mai puţin, Julio Cesar este foarte în formă. Majoritatea acestori foşti  mari fotbalişti sunt în formă, sunt atenţi la ce mănâncă, sunt atenţi la viaţa de zi cu zi. M-a impresionat foarte mult Figo şi Giuly. Am vorbit cu Litmanen, care a fost în echipa mea, acest foarte mare jucător al lui Ajax şi m-a întrebat de ce fotbalul românesc este în criză. Am încercat să îi dau câteva explicaţii şi a înţeles, bineînţeles.Am vorbit mai ales cu el, pentru că am fost tot timpul cu el la masă. Eram cu toţi, dar el este foarte interesat de fotbal. A fost şi adversarul nostru şi i-am explicat că suntem într-un moment mai delicat, mai complicat. ştiţi că nu s-a investit, iar în momentul de faţă rezultatele echipelor de junior sunt dezamăgitoare, dar asta este, vom vedea. Sperăm într-un viitor mai bun, dar pentru asta trebuie să semănăm ca să culegem” a mărturisit fostul mare internaţional român, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare