Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gestul urât făcut de Omrani la adresa lui Vătăjelu, departe de ochii arbitrului. Reacţia jucătorului Universităţii Craiova

VIDEO | Gestul urât făcut de Omrani la adresa lui Vătăjelu, departe de ochii arbitrului. Reacţia jucătorului Universităţii Craiova
Comentarii

Billel Omrani a făcut un gest foarte urât în timpul derby-ului cu Universitatea Craiova, pentru care ar fi putut fi eliminat. Universitatea Craiova s-a impus cu 3-2 în faţa lui CFR Cluj, cu golul victoriei marcat în ultimul minut de prelungire.

Universitatea Craiova şi CFR Cluj au oferit un meci cu mult peste media Ligii 1, cu răsturnări spectaculoase de scos, într-o atmosferă electrizantă.

Însă desfăşurarea partidei ar fi putut fi diferită după un gest foarte urât făcut de Billel Omrani, care n-a fost însă văzut de arbitri.

Gest nesportiv al lui Billel Omrani. Ce i-a făcut lui Bogdan Vătăjelu

Derby-ul Universitatea Craiova - CFR Cluj a fost foarte disputat încă de la fluierul de start. Gazdele au deschis scorul în minutul 18, prin Creţu, însă Bordeianu a făcut 1-1 în minutul 43.

CFR Cluj a trecut în avantaj prin golul lui Petrila (58), însă Markovic a egalat după 11 minute. Golul victoriei a venit în minutul 90+5, când Roguljic a trimis la colţ din centrul careului mare.

Însă desfăşurarea partidei ar fi putut fi diferită după un fault fără minge făcut de Billel Omrani asupra lui Bogdan Vătăjelu.

În minutul 16, atacantul lui CFR Cluj a profitat de faptul că atenţia era concentrată pe altă zonă a terenului şi l-a călcat intenţionat pe Vătăjelu. Faza n-a fost însă văzută de arbitri şi Omrani a scăpat astfel de o eliminare.

La final, Bogdan Vătăjelu a comentat gestul adversarului său de la CFR Cluj. Jucătorul Craiovei a vorbit suprinzător de frumos despre Omrani, pe care l-a acuzat însă că l-a călcat intenţionat la acea fază:

”Omrani e un jucător cu sânge fierbinte, e un jucător bun, dar capricios. Am avut noi duelurile noastre, dar cred că, la acea fază, am fost călcat intenţionat.

Acum nu mai contează că ne-am tachinat şi până la urmă am avut şi un duel la un out, în care am dat şi mâna după aceea”, a spus Vătăjelu la finalul partidei.

Afla mai multe despre: vatajelu 

viewscnt
Articole similare