Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi, după Farul - U Cluj 1-1. ”Sunt necăjit, supărat. Am devenit puţini superficiali”

VIDEO | Gică Hagi, după Farul - U Cluj 1-1. ”Sunt necăjit, supărat. Am devenit puţini superficiali”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa şi Universitatea Cluj au remizat, scor 1-1, sâmbătă, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 13-a din Superligă.

Clujenii au deschis scorul în minutul 16, prin Alexandru Cîmpanu, care a profitat de o mare greşeală a portarului constănţean Mihai Aioani.

Golul egalizator avea să pice în actul secund, minutul 66, din gheata lui Tudor Băluţă, după o pasă fantastică a lui Constantin Budescu.

Gică Hagi simte că a pierdut două puncte după acest meci

Managerul tehnic al celor de la Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, s-a arătat dezamăgit de rezultat, deoarece a simţit că echipa sa a practicat un joc mult mai bun, mai complet, decât adversara şi ar fi meritat toate cele trei puncte.

Cu toate aceste, jucătorii din faza ofensivă nu au fost prea inspiraţi, iar acest lucru îi dă mari bătăi de cap ”Regelui”, care va trebui să remedieze problema cât mai curând.

Pentru Farul urmează restanţa din etapa a 5-a cu UTA Arad, programată joi, 26 octombrie, tot la Ovidiu, iar campioana României nu concepe alt rezultat în afara victoriei.

Am pierdut două puncte. Cred că am controlat jocul de la cap la coadă, dar sus acolo nu cred că suntem inspiraţi.

Trebuie să lucrăm, să punem jucătorii la punct, pentru că acolo trebuie să arăţi bine, aşa cum a fost pasa lui Budescu. O intrare bună din linia a doua.

Puţin. Foarte puţin pentru cât am produs. Ăsta e momentul. O să analizăm şi o sperăm să schimbăm, să marcăm mai multe goluri în atac.

Blocaj (n.r. - în atac)? De unde? Câte? Unde, când? V-aţi obişnuit probabil cu multe goluri. Da, sunt momente şi momente. Nu suntem inspiraţi în ultimii 30 de metri. Trebuie să producem mai mult.

La câte faze fixe producem, nu facem nimic. Ne tot antrenăm, iar la meciuri le batem doar de dragul de a le bate. Dacă ar avea adversarul faze fixe câte avem noi, ar fi deranj prin careu.

Două puncte pierdute acasă, unde voiam să câştigăm. Am împins, echipa a vrut. Chiar dacă am luat gol după o greşeală copilărească. Trebuie să fim mai lucizi în jumătatea adversă, să aibă decizia de ultimă pasă. 

Nu e uşor să joci atacant. E cel mai greu post, pentru că dacă nu ştii să te mişti te prinde cu spatele la poartă. Şi dacă nu vezi poarta, e greu să marchezi.

De ce? El a greşit? Grameni! Şi Grameni. Grameni doar. E o greşeală, am vorbit cu el, nu are nimic. E mijlocaş, trebuia să se informeze mult mai repede.

(n.r. - Dacă s-a simţit oboseală după meciurile internaţionale) Voi aţi fost în tribună, aţi văzut. Eu ce-am văzut, am schimbat. Am schimbat bine sistemul. În a doua repriză am jucat mult mai bine, dar pe margine trebuia să fie mult mai bine.

Am dus-o acolo, dar apoi am vrut să o dăm printre picioare. Fundaşii laterali voiau să o dea printre picioare atacantului, în jumătatea mea. 

Sunt nişte lucruri... Sunt necăjit, supărat, dar nu am ce să fac. O să vorbesc cu ei, o să le zic, pentru că am devenit un pic superficiali”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă de după meci.

 

Afla mai multe despre: gica hagifarul- u cluj,  

viewscnt
Articole similare