Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi îl apără pe Dorinel Munteanu: ”Râdeaţi şi ziceaţi că nu e bun! Mai bine tăceţi din gură”

VIDEO | Gică Hagi îl apără pe Dorinel Munteanu: ”Râdeaţi şi ziceaţi că nu e bun! Mai bine tăceţi din gură”

Fotbal

Comentarii

Managerul tehnic al celor de la Farul Constanţa, Gheorghe Hagi (59 de ani), a ţinut să-i ia apărarea fostului său coleg de echipă naţională, Dorinel Munteanu (55 de ani), contestat din toate părţile în aceste zile.

Dorinel Munteanu este un nume foarte des vehiculat în această perioadă, însă prea puţini fac referire la performanţele sale cu Oţelul Galaţi.

Gică Hagi i-a luat apărarea lui Dorinel Munteanu

Iniţial a fost numit voalat ”depăşit” pentru metodele sale de antrenament considerate învechite. Apoi, a fost reclamat la Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării după ce i-a numit ”bronzaţi” pe unii dintre suporterii Rapidului, care la meciul direct l-au înjurat copios.

De asemenea, în ultimele zile au apărut informaţii cum că ar fi un mic patron la Oţelul, unde ia toate deciziile, atât la nivelul gazonului, cât şi la nivelul birourilor, acolo unde s-ar ocupa, cu mână de fier, şi de partea administrativă.

Prezent la conferinţa de presă de după Farul-Oţelul 1-1, Gică Hagi, le-a transmis tuturor contestatarilor lui ”Munti” că ar fi mai bine să tacă decât să critice un om care a construit la Galaţi o echipă impresionantă, luată de la zero.

Ai nevoie de creativitate, să fii disponibil la efort, să fii iute la cap şi la picioare. Reactiv, cum a fost Galaţiul. Şi râdeaţi. Unii râdeau de Dorinel. Vă dă Dorinel la toţi... (n.r. - arată cu degetul la obraz).

Singura echipă care se duce sus, aleargă 90 de minute, face presiune. Şi unii îl critică. Dar de ce? Că e din Generaţia de Aur. Nici ăla nu-i bun (n.r. - face semn spre gură). Eu cred că ar trebui să tacă majoritatea şi să asculte de noi, cu tot respectul. Pentru că noi chiar ştim ce înseamnă performanţa. 

Noi chiar ştim. Chiar ne pricepem. Că mulţi vorbesc, puţini se pricep. Puţini cunosc nivelul ăla european, dar le înghiţim, le luăm cu noi, vedem ce-om face. Mai facem un meci de adio, ca babele, ca moşii, ce dracului...Când o să mai facem şi noi ceva pe afară? Să vedem dacă mai pot. O să demonstrez iar/ Să vedeţi ce arăt. Că noi avem ambiţie. D-aia am ajuns departe.

Toţi jucătorii din Superligă sunt talentaţi. Toţi. Dar de aici până să fii valoros, să faci performanţă, diferenţa o face ambiţia. Zi de zi. Să facă mai mult, să nu se sature. Asta face diferenţa. Nu vorbe. Pe teren”, a declarat Gică Hagi, la conferinţă.

VIDEO: Gică Hagi îl apără pe Dorinel Munteanu

Afla mai multe despre: gica hagidorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare