Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gică Hagi şi-a pierdut răbdarea! ”Cine nu e bun să plece. Selectăm până în septembrie. Vînă n-a făcut un meci bun”

VIDEO | Gică Hagi şi-a pierdut răbdarea! ”Cine nu e bun să plece. Selectăm până în septembrie. Vînă n-a făcut un meci bun”

Fotbal

Comentarii

Farul Constanţa a trecut cu scorul de 4-1 (1-1), de FC Voluntari, sâmbătă, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a 2-a Superligii.

Constănţenii au marcat prin trei lovituri de la 11 metri transformate de către Ionuţ Larie (min. 29, 54 şi 90+6), plus reuşita lui Ionuţ Vînă (min. 65). De partea cealaltă, ilfovenii au înscris prin George Merloi (min.9).

Gică, exasperat de către elevii săi

Chiar dacă a obţinut cele trei puncte, Gică Hagi nu a fost deloc mulţumit de evoluţia elevilor săi, mai ales pe faza defensivă.

”Regele” a lăsat de înţeles că o serie de jucători ar putea să plece de la Farul, până în septembrie, dacă nu sunt în stare să-i respecte indicaţiile tehnico-tactice.

E un succes, toată lumea e fericită, mai puţin eu. Nu mi-a plăcut deloc ce am văzut. Fotbalul are două faze, nu doar joc ofensiv. Trebuie să reglăm lucrurile, altfel o să avem probleme şi mai mari. Am avut noroc cu bara şi cu un portar de nota 10.

Cine o să arate că e bun, o să joace, cine nu, o să plece. Până în septembrie o să selectăm. Noi am ieşit campioni pentru că am făcut bine ambele faze. Făceam un pressing incredibil.

Vînă nu a făcut un meci bun. A avut o reuşită pentru că are calitate, şi-aduce aminte de când era la noi, dar nu mai joacă de 2 ani fotbal. Acum începe să joace, mai tolerăm câte ceva pentru că e la început, dar uşor-uşor să creştem exigenţele şi la el.

Despre Carnat nu ştiu. Nici doctorii nu mi-au spus. Nici nu ştiu. Ce să vorbesc, dacă nu ştiu.

Sunt total diferite meciurile din Europa şi din campionat. În campionat trebuie să fii pragmatic, ne cunoaştem adversarii, ştim totul. Cu echipele de afară, sunt campioane. Meciurile sunt deschise toate şi sper să trecem. Acasă am făcut bine, în deplasare nu”, a declarat Gică Hagi, după meciul cu FC Voluntari.

Afla mai multe despre: gica hagiionut vina 

viewscnt
Articole similare