Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Gigi Becali a format şi patronează echipa Steaua". Mihalcea reaprinde războiul dintre CSA şi FCSB

VIDEO | "Gigi Becali a format şi patronează echipa Steaua". Mihalcea reaprinde războiul dintre CSA şi FCSB

Liga 2

Comentarii

Unirea Slobozia, liderul din Liga 2 a obţinut o victorie pe teren propriu împotriva vice-campioanei sezonului trecut din Liga 2, CSA Steaua.

Întrebat dacă numele adversarei împotriva căreia a obţinut victoria a influenţat bucuria, Adrian Mihalcea a tranşat decisiv dilema legată de FCSB şi Steaua.

Adrian Mihalcea: "Steaua cu care eu aveam luptele acelea crâncene este în prima divizie"

”N-aş vrea să fiu răutăcios, dar Steaua, cu care eu jucam şi aveam luptele acelea crâncene este în prima divizie (n.r. clubul patronat de Gigi Becali, FCSB).

Bine, se poate interpreta, dar eu consider că Gigi Becali a format şi patronează echipa Steaua”, a declarat Adi Mihalcea la finalul partidei câştigată cu CSA Steaua.

Cât despre actualul său mandat pe banca echipei din Ialomiţa, Mihalcea priveşte cu încredere spre viitor alături de conducerea Unirii Slobozia. 

"Se pare că Slobozia îmi prieşte, este al treilea mandat, lumea mă lasă să-mi fac meseria, am linişte, am stabilitate, am susţinere şi mă preocupă doar acest lucru.

Şi în altă parte, şi la Buzău am avut o performanţă pe care ei, ca echipă, nu au avut-o, aceea de a juca un baraj de promovare.

Obiectivul este play-off-ul. Noi ne axăm pe play-off. După, este cu totul şi cu totul alt campionat, eu ştiu.

Eventual va fi un al treilea play-off (n.r. campionat) şi vor fi numai meciuri de genul acesta. Momentan suferim, nu avem un lot foarte numeros. Şi astăzi am improvizat”, a declarat Mihalcea.

Afla mai multe despre: adrian mihalceacsa steauafcsbunirea slobozia 

viewscnt
Articole similare