Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Grigoraş chiar e cel mai tare din oraş! Farul Constanţa - Poli Timişoara 4-1. Căpitanul gazdelor a marcat patru goluri

VIDEO | Grigoraş chiar e cel mai tare din oraş! Farul Constanţa - Poli Timişoara 4-1. Căpitanul gazdelor a marcat patru goluri

Liga 2

Comentarii

Liga a 2-a a continuat la Telekom Sport şi telekomsport.ro cu partida dintre Farul Constanţa şi Poli Timişoara. Confruntarea s-a desfăşurat la Ovidiu, pe stadionul celor de la Viitorul Constanţa, şi a putut fi urmărită şi pe pagina de Facebook Telekomsport.ro.

Farul a reuşit să câştige cu 4-1 meciul cu Poli Timişoara graţie unei performanţe fantastice reuşite de Alexandru Grigoraş. Căpitanul constănţenilor a reuşit să marcheze toate cele patru goluri ale Farului.

Timişoara a deschis scorul, dar s-a prăbuşit în partea a doua, imediat după ce a rămas în inferioritate numerică.

Telekom Sport LIVE

Urmărim meciul din prima etapă a Ligii a II-a, SSC Farul - ACS Poli Timişoara, în comentariul lui Mihai Dolinschi

Publicată de TelekomSport.ro pe Sâmbătă, 4 August 2018

Măcinată de probleme şi de lupte interne, Farul Constanţa începe sezonul în Liga a 2-a în deplasare, asta chiar dacă evoluează, teoretic, acasă. Cum stadionul din Constanţa nu poate găzdui niciun eveniment sportiv în acest moment, Farul a fost nevoită să vină la Ovidiu pentru confruntarea cu Poli Timişoara.

Meciul cu afiş de Liga I se joacă de la ora 13:00 şi va putea fi urmărit atât aici, pe telekomsport.ro, cât şi pe pagina de Facebook TelekomSport.ro. De asemenea, Farul - Poli Timişoara se vede şi pe Telekom Sport 1.

AICI AI PROGRAMUL COMPLET PENTRU PRIMA ETAPĂ DIN LIGA 2

Vineri, de la 18:00, U Cluj şi Metaloglobus au deschis noul sezon din liga secundă. ”Şepcile roşii” au câştigat cu 2-0.

Afla mai multe despre: farulpoli timisoaraliga 2telekomsport 

viewscnt
Articole similare